Kaplan 3 puana hasret

Adanaspor, 20.haftanın ardından galibiyet yüzü göremeyerek 3 puana hasret kaldı. Turuncu-Beyazlılar 20.hafta kendi sahasında karşılaştığı Osmanlıspor’u 3-1 mağlup ettikten sonra istediği sonuçları alamaladı ve galibiyet hasretini 8 maça çıkararak kötü gidiş devam ediyor.

Adanaspor son 8 haftada oynadığı maçlardan sadece 3’ünde berabere kalırken 5’inde ise mağlubiyetle ayrılarak 3 puan toplayabildi. Aldığı sonuçlarla küme düşme potasından kurtulamayan Turuncu-Beyazlılar, 20 puanda kaldı. Adanapor, kalan 6 maçlık periyotte ligde kalma savaşında kritik maçlara çıkacak. Sezona Teknik Direktör Levent Eriş’le başlayan Adanaspor, ardından göreve getirilen Engin İpekoğlu’yla, daha sonra takımın emanet edildiği Eyüp Arın’la yollarını ayırdı. Turuncu-Beyazlılarda bu sezon görev yapan 4’üncü teknik adam olan Coşkun Demirbakan da 4 haftalık görev süresinde takımda beklenen değişimi sağlayamadı. Demirbakan yönetiminde 4 maça çıkan Adanaspor, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak beklentilerin altında kaldı.

Bu arada Adanaspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular top kapma çalışması yaptılar. Futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlenirken, bu durumun teknik heyeti memnun ettiği görüldü. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan futbolcularla tek tek ilgilenerek Giresunspor maçının önemini anlattı. (HABER Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor