ADANA HAYALİ KENT OLDU BAŞKANLAR TOPLANI YAPTI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 4 Seyhan Belediye Başkanı Akif Aktay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile  bir araya gelerek, alınan ve alınacak önlemler konusunda durum değerlendirmesi yaptılar.

Karalar, toplantıdan önce, Belediye Başkanları’nın eline kolonya döktü.

(HABER MERKEZİ)- Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçe Belediye Başkanları ile bir araya gelerek, Korona virüsüne karşı alınan ve alınacak olan önlemleri görüştü.

Karalar, toplantıda Koronavirüse karşı Adana için yapılan ve yapılacak çalışmaları konuştuklarını belirterek, “Bizler Belediye Başkanları olarak salgının kentimize verdiği zararı en aza indirgemek için elimizden geleni yapıyoruz. Hemşehrilerimizin de hijyen kurallarına uymalarını rica ediyoruz” dedi.

Koronovirüse salgınına karşı koordineli bir şekilde çalışmaları yürütmek amacıyla Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı  Fatih Kocaispir ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile bir araya gelen Karalar, koordineli çalışmaya ağırlık vereceklerini söyledi.

ADANA HAYALİ KENT OLDU

Öte yandan, Koronovirüsün yaygınlığı nedeniyle dün Adana sokakları adeta hayali kent durumuna dönüştü. Vatandaşların çok seyrek göründüğü Adana sokaklarında hiçbir dönem böyle bir görüntünün oladığını belirten vatandaşlar “Adeta sokağa çıkma yasağı var gibi.. Halk yok, evine hapsoldu.. Alış-veriş yok, alış-veriş merkezleri bomboş, kahvehaneler bomboş, lokantalar bomboş dolayısıyla da sokaklar bomboş” diye konuştular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor