Mehmet Akyüz atıyor, Demirspor kazanıyor

Adana Demirspor’a devre arasında katılan ve takıma büyük katkı sağlayan 34 yaşındaki tecrübeli forvet Mehmet Akyüz, 11 maçta 9 gollük performansıyla çıkışa geçerek attığı gollerle takımının kazanmasına katkı sağladı.

Ara transfer döneminde takıma dahil olan Mehmet Akyüz, takıma katkı sağlamaya devam ediyor. Tecrübeli forvet, en son Adana Demirspor’un deplasmanda Eskişehirspor’u 4-1 yendiği maçta bir gol kaydetti. Mehmet Akyüz bu golle 11 maçta formasını giydiği Demirspor ile 9 kez fileleri havalandırmayı başardı. Bu süreçte 2 golün de hazırlayıcısı tecrübeli forvet Adana Demirspor’un ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışta önemli rol oynadı. Ligin ilk yarısını 8’inci sırada tamamlayan Adana Demirspor, 28.hafta sonunda 4.sıraya yükseldi.

PFDK’DAN YİNE CEZA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) Adana Demirspor’a yine ceza geldi. Adana Demirspor kulübünün 11.03.2020 tarihinde oynanan Akhisarspor müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3.maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Kale arkası A ve B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, aynı müsabakada Adana Demirspor kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyel 12.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. Öte yandan Adana Demirspor-Osmanlıspor maçını yönetecek hakemler de belli oldu. Maçın hakemi Burak Şeker oldu, yardımcılıklarını ise Seyfettin Ünal ve Ali Can Alp yapacak. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor