‘Sizler evde kalın bizler sizin için dışardayız’

(HABER MERKEZİ)-Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri koronavirüs (Covid-19) salın riski bitene kadar vatandaşlara uyarılarda bulunmaya devam edecek.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Emniyet birimleri gece gündüz demeden vatandaşlara uyarılarda bulunarak, ‘Evde Kal, Emniyette Kal, Biz Sizin İçin Dışardayız’ sloganıyla sokaklarda dolaşmaya ve vatandaşları uyarmayı sürdürüyor.

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Koronavirüs (Covid­19) salgını nedeniyle can kaybı ve vaka sayısı artmaya devam etmektedir.”

Covid­19 salgınında en temel risk unsuru virüsün bulaşıcılığının yüksek/hızlı olması nedeniyle vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu mekanlar/alanlardır.

İl Emniyet Müdürü Sayın Zafer Aktaş’ın talimatları doğrultusunda Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin birlikte yaptığı uygulamalar ile Adana’daki ana arterlerde vatandaşların zorunlu olmadıkça evde kalmaları konusunda megafonla uyarılarda bulunuluyor.

Ayrıca ilimizdeki vatandaşlarımıza koronavirüs (Covid-19) salgını ile ilgili uyarılarda bulunmak ve dikkatlerini bu konu üzerine yoğunlaştırmak amacıyla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü girişinde bulunan kayar ışıklı uyarı cihazları, ana arterlerde bulunan kayar ışıklı uyarı cihazları, benzin istasyonlarında bulunan kayar ışıklı uyarı cihazlarında ve sinyalize trafik ışıklarında; “EVDE KAL, EMNİYETTE KAL”, “BİZ SİZİN İÇİN DIŞARIDAYIZ, SİZ DE BİZİM İÇİN EVDE KALIN” “TEMAS SIFIR GÖNÜLLER BİR OLSUN”, “TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI KULLANIRKEN, SOSYAL MESAFEYİ KORUYALIM”, ZORUNLU OLMADIKÇA EVDE KAL ADANA” gibi sloganlar ile 24 saat uyarılar yapılmaktadır.

Müdürlüğümüzce Koronavirüs (Covid­19) salgın riski bitene kadar vatandaşlarımıza uyarılarda bulunulmaya devam edilecektir. “EVDE KAL, EMNİYETTE KAL”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor