Gözler Ceyhan’a çevrildi

(HABER MERKEZİ)-Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın mazbatasının seçimden 1 yıl sonra YSK tarafından hukuksuz bir şekilde iptal edilmesinin ardından gözler Ceyhan’a çevrildi. 

Ceyhan Belediye Meclisi’nin yapacağı seçim öncesi, Millet İttifakı partilerinin genel merkezleri, il ve ilçe yönetimleri güç birliğini devam ettirerek daha da güçlüyüz mesajı vermeye devam ediyor. Millet ittifakı temsilcileri; ‘’Başkan Kadir Aydar’ın mazbatasının iptal edilmesi bizi daha çok kenetledi ve birbirimize daha çok bağladı. Bizler 31 Mart seçimlerinde nasıl  birlikte çalışıp hareket ettiysek bundan sonra daha çok kenetlenerek ortak hareket edeceğiz. Bu olay bizi birbirimize daha çok kenetlemiştir ve bizi tek bir vücut yapmıştır” dedi.

Ceyhan Belediye meclisinde çoğunlu elinde bulunduran Millet İttifakı’nın 19 meclis üyesi ve Kadir Aydar 5 Nisan Pazar günü yapılacak olağanüstü meclis toplantısı öncesinde bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.Toplantıda Ceyhan’da sosyal belediyeciliğin devam etmesi için yol haritası belirlendi. Toplantı sırasında Millet İttifakı’nın temsilcilerinin arasındaki uyum gözler önüne serildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor