Semt pazarları 29-30 Nisan’da kurulacak

(HABER MERKEZİ)-1-2-3 Mayıs’ta uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle bu tarihlerde kurulması gereken semt pazarları kapalı olacağından söz konusu pazarlar 29-30 Nisan’da kurulacak ve vatandaşlara bu tarihlerde hizmet verecek.

Koronavirüsten korunmak ve yayılımını engellemek amacıyla alınması gereken tedbirleri içereng enelge doğrultusunda Valilik koordinesinde oluşturulan ekipler tarafından Pazar yerlerine yönelik denetlemeler sürdürülüyor.

Yapılan çalışmayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Adana Valisi Mahmut Demirtaş; salgınla mücadeleyi ilk günden itibaren il genelindeki tüm kurumlarla koordineli bir şekilde yürüttüklerini ifade edip “Virüsün yayılmasının hızlı olacağını düşündüğümüzden öncelikle kalabalık ortamlar olan pazar yerleriyle ilgili birçok önlem aldık ve ivedilikle uygulanması için denetimlerimizi sıklaştırdık. Bu çalışmayı gerçekleştirirken tek amacımız; vatandaşlarımızın salgından korunması ve sosyal mesafelerini koruyarak alışverişlerini sürdürmeleriydi. Bu amacımıza büyük oranda ulaştık.” diyerek kurallara uyan ve tedbirli olan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor