İki kulüpten renk açıklaması

Adana Demirspor ve Adanaspor A.Ş., kente yapılan yeni stattaki koltukların renklerinin kırmızı-Beyaz olması konusunda anlaştı. Adana Demirspor ve Adanaspor A.Ş. kulüplerinin yönetim kurulu, kentte yapımı büyük oranda tamamlanan stattaki “koltukların rengi” tartışmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptılar.

ADANA DEMİRSPOR

“Adana Demirspor Kulübü ve Adanaspor A.Ş. olarak yapımı son aşamaya gelen yeni stadyumdaki koltukların renkleri ile ilgili Valilik ile daha önce yaptığımız görüşmelerde şehrimizde iki kulübün olmasından dolayı, gelecek sezonlarda oynanacak maçlar göz önüne alınarak, herhangi bir  kısıtlamanın olmaması ve taraftarların maçları bir arada izlemesi düşüncesi ile Milli Takımımızın renkleri olan Kırmızı-Beyaz’ın kullanılmasında mutabık kalınmıştı.”

ADANASPOR A.Ş.

“Şehrimizin 2 güzide kulübü olan Adanaspor ve Adana Demirspor kulüpleri, yeni stattaki koltuk renkleriyle ilgili Valilik nezdinde daha önceki görüşmelerinde, şehirdeki 2 kulübün ileride oynayacağı maçlarda herhangi bir sınırlama olmaksızın taraftarın bir arada maç izleme düşüncesine destek anlamında Milli Takım renklerimizin kullanılmasında mutabık kalmışlardır.” (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor