Şimşek start verdi

Adana Demirspor, korona virüs sebebiyle lige ara verilmesinin ardından çalışmalara başladı. Mavi-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Başlıyoruz. Takımımız yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası TFF 1.Lig’de ertelenen maçların ardından antrenmanlara yeniden başladı. Futbolcularımız, sosyal mesafe kurallarına uyarak kondisyona yönelik bir çalışma gerçekleştirdi” ifadelerine yer verdi.

Çalışmanın ardından bir açıklama yapan Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, “Futbolcularım liglerin ara verilmesinden sonra kendilerine vermiş olduğumuz programı evlerinde yaptılar. Şimdi bundan sonra çalışmalarımızı antrenman sahasında yapıyoruz. Gördüğüm kadarıyla futbolcularımız kendilerine çok iyi bakmışlar ve verdiğimiz programı harfiyen uygulamışlar. Çalışmalarımızı ligler başlayana kadar sürdüreceğiz, ligler başladığında kondisyon ve mentel olarak hazır olmak istiyoruz. Geride kalan 6 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Bizim kazanmamız yetmiyor, rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İnşallah ligler başlar ve lig sonunda direk süper lige çıkmış oluruz” diye konuştu.

SEMİH GÜLER: TEK HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Adana Demirspor’un başarılı oyuncusu Semih Güler, Süper Lig Yolu’nun İnstagram canlı yayınında konuştu. Kalan 6 maç için iyi çalışacaklarını belirten Semih, “1-1,5 ay tatil yaptık, ancak şimdi çalışmalara başladık. Yaz dönemi gibi çalışmalar yapacağız. Ne kadar bireysel çalışmalar yapsakta takımla birlikte yapmak gibsi olmaz. Ligde 6 maçımız kaldı, bu 6 maçımıza çok iyi hazırlanacağız ve sezon sonunda Süper Lig’e çıkacağız” dedi. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor