Kaplan sahaya indi

Koronavirüs salgını sebebiyle lige verilne arada karantina kurallarına uyan ve bu süreyi evlerinde çalışarak geçiren Adanasporlu futbolcular sahaya indi

Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, belirlenen kurallar dahilinde beşerli gruplar halinde yapıldı. Antrenmanda birbirinden uzak bölgelerde çalışan oyuncular, koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları idmanı, dayanıklılık parkurunda topla gerçekleştirilen çalışmalar ile tamamladı. Turuncu-Beyazlı ekip, bugün de Osman Yereşen tesislerinde hazırlıklarına devam edecek.

Antrenmandan sonra bir açıklama yapan Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, “Liglerin 12 Haziran’da başlayacak olması ve bu zamana kadar antrenmanlarımızı sıkı şekilde sürdüreceğiz. Önümüzde tam 1 ay var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendiren lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Önümüzde zorlu 6 maç var. Bu maçların hepsini kazanıp ligde kalmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz ve kalitemiz de var. İnşallah lig sonunda istediğimiz hedefe ulaşırız” dedi. (HABER Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor