Binlerce fide vatandaşla buluştu

HABER: Uğur BAŞARAN

ADANA (BÖLGE)-Sarıçam Belediyesi kırsal kalkınmaya destek olmak amacı ile ilçe genelinde 126,000 fideyi halka dağıttı. Ücretsiz fidanları alan vatandaşlar böyle bir hizmeti ilk kez gördüklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Sarıçam Belediyesinin öncülüğünde gerçekleştirilen fidan dağıtımı sayesinde binlerce fidan toprakla buluşma imkanı bulacak. Mahalle muhtarlarının koordinesinde yapılan fidan dağıtımı vatandaşlar tarafından da büyük takdirde karşılandı.

Belediyenin vermiş olduğu sebze fidelerini vatandaşlara dağıttıklarını ve karşılığında vatandaşların yaşadığı mutluluğu görünce kendilerinin de çok mutlu olduklarını belirten Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Cengiz Tutar; “Sarıçam Belediyesi kırsal kalkınmaya destek olmak amacı sebze fidesi dağıtımı yaptı. Muhtarların eliyle yapılan fide dağıtımı gerçekten büyük takdir topladı. Bu çevrede insanların genelinin bahçeli evlerde oturmaları fideye olan gereksinimi arttırmıştı. Şuanda tam da fide dikim zamanı olduğu için yapılan bu hizmet tam da yerini buldu diyebilirim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” diye konuştu. 65 yaş ve üzeri olan vatandaşların evlerine kadar fideleri götürdüklerini ve onların yüzünde de tebessüm oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tutar; “Küçücük fidelerden büyük sevgiler doğar, fide dağıtımında biz bunlara şahit olduk. Sarıçam belediyesinden 65 yaş üzeri büyüklerimiz için temin etmiş olduğumuz domates, biber ve patlıcan fidelerimizi onlar evlerinden çıkamadıkları için bizlerde fidelerimizi alarak kendilerine takdim ettik. Yüzü gülen büyüklerimiz bizleri de mutlu ettiler.” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor