SONER ÇETİN SIKMADIK EL, ÖPMEDİK YÜZ BIRAKMADI

Eğer bir araştırma yapılacak olur “Hangi Belediye Başkanı halkla en fazla yüz yüze görüşmüş” araştırması yapılsa, inanın rekoru Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kıracaktır.

Hiç kimse, bu  iddianın altında çapanoğlu aramasın..

Soner Çetin, Belediye Başkanı olduktan kısa süre sonra her hafta müdür ve Başkan Yardımcıları ile  “Halk Günü” düzenledi, vatandaşlarla bizzat yüz yüze görüşerek sorunları dinledi, yerinde çözüm üretti..

Ayrıca, Belediye Başkanı seçildikten kısa süre sonra halktan kaçan değil, halkla iç içe olan bir anlayışı hayata geçirdi.. Vatandaşlarla oturdukları mahalde blr araya gelerek, talep ve şikayetlerini, ya da memnuniyetlerini  dinledi, o bilgiler ışığında makamına dönerek uygulama talimatı verdi.

Belediyenin rutin işlerini, yapması gerekenleri yaptığını bir tarafa bırakıyoruz, halkın içine girmek, onlara konuk olmak, onlara her zeminde hesap vermek her Belediye Başkanı’nın cesaret edeceği bir uygulama değildir. Ama Çetin, kendine olan güvenini  halkın karşısına çıkarak tescil ettirdi.

Yani Soner Çetin, Çukurova’nın Belediye Başkanı olmasından bugüne kadar sıkmadık el, öpmedik yüz bırakmadı dersek abartmış olmayız. Arşivlere bakın bu gerçeği görürsünüz..

Şimdi bu yazıyı kaleme aldığımız için taraf olmuş sayılır mıyız ?

Örneğini gösterin, biz yanıldığımızı söyleyelim..

…………………..

İKİ BERBER BİR TRAŞ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın adayı Hüseyin Sözlü’ye 24 saat yetmiyor.. Mümkün olsa süreyi uzatacak.. Öyle bir çalışma içine girdi ki, nefes almaya zaman bulamıyor..

  Anlaşılan 31 Mart seçimleri için her dakikayı değerlendiriyor Hüseyin Başkan..

  Traş olurken bile, bir an önce halkla buluşmak için berberleri “Çabuk olun” diye uyarıyor..

  Yetinmiyor, iki berberle bir traş oluyor Adana’nın Büyükşehir Belediye Başkanı..

  İnanmıyor musunuz? Belgesi yanda.

ZEYDAN KARALAR EVLİYA ÇELEBİ OLDU

Seyhan Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kuşkusuz gecesini gündüzüne katan bir Evliya Çelebi görüntüsü veriyor.

Siyaset kulvarında öylesine bir koşuyor ki, arkasına bile bakmıyor, hep ileriye dönmüş yüzünü..

Gündüz, köyleri, mahalleleri, kahvehaneleri dolaşıyor Zeydan Başkan.. Akşamları evine, çoluğunun-çocuğunun yanına gidip bir yemek yemeyi bile adeta kendine yasaklamış..

Zeydan Karalar için diyorlar ki, “Çağımızın Evliya Çelebi’si”

İnanın, söyleyenler abartmıyor.. Bir  bakıyorsunuz, Adana”nın bir mahallesinde, bir bakıyorsunuz, bir ilçesinde, bir bakıyorsunuz köyünde..

Can dayanır mı? Eeee. Serde gençlik var!

Yolun açık olsun Evliya Çelebi..

…………………..

BEKLE CHP SABRIN SONU SELAMET

Bugun de biraz CHP Genel Merkezi’ne yüklenelim mi?.

 Bugün Şubat’ın biri.. 31 Mart’a ne kadar kaldı..

 Yahu Allah’tan korkun, size oy verenlerden  (……..) paranteniz içini siz doldurun.. Bugüne kadar Anakent ve Çukurova’nın dışında hiçbir adayı belirleyemediniz.. Diğer siyasi partiler sokak sokak gezip propagandalarını yaparken, adaylarını halkla buluştururken, sizin daha adayınız belli değil.. Bu ne sorumsuzluk ?

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri Seyhan’ın  yanısıra Yüreğir, Ceyhan, Karataş ve diğer ilçelerin daha adayı belli değil.. İnsaf yahu!..

  Bu nasıl bir tembellik, bu nasıl bir sorumsuzluk..

Siz yukarıda kavgaya devam ederseniz, atı alan Üsküdar’ı geçer haberiniz olsun.

Kusura bakmayın ama yarın size hiç kimse “Bekle CHP sabrın sonu selamet” değil, “Sabrın sonu rezalet”  der unutmayın.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor