Halil Şahan, Aladağ’da İyi Parti’nin adayı oldu

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Halil Şahan, partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçti ve  İYİ Parti’den   Aladağ Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.  İYİ Parti il binasında Halil Şahan’ın adaylık açıklama töreni mini bir mitinge dönüştü. İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Milletvekilleri İsmail Koncuk, Metanet Çulhaoğlu ve çok sayıda partilinin katıldığı tören tam anlamı ile gövde gösterisine dönüştü..

ADANA (BÖLGE) AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Halil Şahan, partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçti.  Şahan,  İYİ Parti’den   Aladağ Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

İYİ Parti il binasında Halil Şahan’ın adaylık açıklama töreni mini bir mitinge dönüştü. İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Milletvekilleri İsmail Koncuk, Metanet Çulhaoğlu ve çok sayıda partilinin katıldığı törende konuşan İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Biz gece gündüz bize gelen ekip isimlerle, istişarelerle bulunarak en doğru adayla çıkmamızın gerektiğine inanıyoruz. Aladağ güzel bir ilçemiz, partimizden  6  Aday Adayı çıkmıştır. Hepsi birbirinden kıymetlidir. Bunun 5 tanesi, AzizKocagöz, MüjdatAkyar , Aydın Aşık , Bekir Kaplan. Bütün adaylarımız bir araya geldiler ve Halil Şahan ile yürümenin bize doğru olduğunu beyan etmişlerdir. Aladağ’da hiçbir ayrılığımız yoktur. Herkes Halil Şahan’a destek vermektedir. Bizler yürüdüğümüz kimseleri yarı yolda bırakmadık, bırakmayız  da” diye konuştu.

İYİ Parti Aladağ Belediye Başkan adayı Halil Şahan ise, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

‘’Aladağ’ın her köyünden her mahallesinden aile olarak çalıştığımız insan merkezli çalıştığımız, insanlık adına, iyilik adına çalıştığımız , adalet adına çalıştığımız  , vefa adına çalıştığımız değerli kıymetli dostlarıma yol arkadaşlarıma hepinize sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İYİ Parti ailesi olarak aday adayı olmuş , kurucu ilçe başkanlığı yapmış, emek harcamış bu davayı hizmet etmiş kardeşlerime huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. İnşallah onlarla sırt sırta verip birlikte  vefa başkanlığı dönemini Aladağ’da başlatacağız. Aladağ’da adına yakışır şekilde bir Millet hareketi oldu. Tabanlar örgütleme ile değil kendi kendilerine burada Belediyeyi nasıl kazanırız diye hareket ettiler, bizlere dayattılar , vekillerimiz ile görüştüler , burada olmamızın vesilesi oldular. Millet hareketi milletin bekasını ortaya koyacaktır. Asıl olan milletin bekasıdır. Millet olmadan , vatan olmadan , toprak olmadan , insan olmadan beka olmaz .’’

Tanıtım toplantısına katılan Milletvekilleri İsmail Koncuk ve  Metanet Çulhaoğlu da yaptıkları konuşmada yerel seçimin önemine değindiler ve Adana’da başarıya ulaşacaklarını kaydettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor