Nihat Söyler’den Karalar’a teşekkür

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da 2.5 aydır kapalı olan spor salonları bugünden itibaren açılıyor. Atletic Conan Vücut Gelişimi ve Fitness Spor Kulübü de tüm hazırlıklarını tamamlayarak sporseverleri bekliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta içerisinde normalleşme süre içerisinde spor kulüplerinin de açılacağını belirtmişti. Bu açıklamanın ardından spor kulüpleri de hazırlıklarına başladı. Atletic Conan Vücut Gelişim ve Fitness Spor Kulübü de Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yardımıyla salonunu hazır hale getirdi.

Bu süreçte yardımlarını esirgemeyen Adaena Büyükşehir Belediye Başkanı zeydan Karalar ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ferit Işık, salgınla mücadeleye devam ediyorlar.

Atletic Conan Vücut Gelişimi ve Fitness Spor Kulübü Başkanı ve Uluslararası Hakem Nihat Söyler, “Başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere Çevre Koruma ve Koüntorl Daire Başkanı Ferit Işık’a öncelikle teşekkür ederiz. Bu zorlu dönemde bizleri yalnız bırakmayarak ekipleriyle birlikte kulübümüzün dezenfekte çalışmalarında yanımızda oldular. Pandemi boyunca Adana için büyük gayret gösteren başkanımız Zeydan Karalar’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor