ADANASPOR’da tempo artıyor

Koronavirüs salgını sebebiyle lige verilen aranın ardından 19 Haziran’da liglerin başlayacağının açıklanmasının ardından Adanaspor’da tempo giderek artıyor.

Turuncu-Beyazlı ekip, Osman Yereşen Tesisleri’nde teknik direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde antrenmanlarına devam ediyor. Antrenmanlarda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözleniyor.  Bazı futbolcular idman sonrası yaptıkları açıklamada, “Lige verilen arayı en iyi şekilde hazırlandık, liglerin başlama tarihi belli olduktan sonra sahaya inerek çalışmalarımıza burada devam ediyoruz. İnşallah lige iyi bir başlangıç yaparız ve bu kötü durumdan kurtuluruz. Bu kötü süreçte ligde kalarak taraftarlarımızı biraz olsun sevindirmek istiyoruz” dediler.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ise, “Çalışmalarımıza neredeyse 1 aydır takımla birlikte yapıyoruz. Futbolcularımın antrenmanlarda göstermiş olduğu performans beni oldukça mutlu ediyor. Geleceğe daha umutlu bakmamı sağlıyorlar. Önümüzde zorlu 6 maç bulunuyor. Bu zorlu karşılamaların ilki 19 Haziran’da deplasmanda oynayacağımız Giresunspor karşılaşması. Bu karşılaşmadan mutlak 3 puan hedefliyoruz. Buradan alacağımız üç puan bizim ileriye daha umutlu bakmamızı sağlayacak” dedi. (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor