AKAMDER ’den veda ziyareti

(HABER MERKEZİ)-AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) Cumhurbaşkanlığının son kararnamesiyle birlikte Mardin Valiliğine atanan Vali Mahmut Demirtaş’a veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Sayım Azmaz, Adnan Kemali Ünal, Hilmi Tümer, Orhan Avcı ve Şaban Burak’tan oluşan yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“ADANA’DA HOŞ BİR SEDA BIRAKTINIZ”

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu “Adana ya Vali olarak önemli katkılar ve donanımlar kazandıran Valimiz Mahmut Demirtaş; hoş bir seda bırakmıştır. Öyle ki AKAMDER in sosyal sorumluluk gereği yaptığı tüm faaliyetlere katılım ve destek sağlayarak gönlümüzü kazanmıştır. Adana insanı hizmeti unutmaz ve Valimizde çok önemli hizmetlere imza atmıştır. Kendisine yeni görev yeri olan Mardin de başarılar ve muvaffakiyetler diliyoruz.” Dedi.

“HİZMETLERİMİZ VATANDAŞ MENFAATİ ODAKLI OLMUŞTUR”

Mardin Valiliğine atanan Adana Valisi Mahmut Demirtaş AKAMDER in incelik ve nezaket dolu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “AKAMDER Adana da çok önemli bir STK olarak önemli sosyal projelerde var olmuştur. Özellikle 15 Temmuz Demokrasi Şölenlerimizde AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu nun gayret ve hizmetleri takdire şayandır. Bu nedenle yaklaşık 4 yıldır görev yaptığım Adana da her zaman yanımda hissettiğim destekleriniz için teşekkür ediyorum. Artık Mardin’ de bir kapınız var, hepinizi bekliyorum. Buradaki hizmetlerimiz de asla hiçbir beklenti içerisinde olmadık. Allah rızası için vatandaş menfaatine odaklı çalıştık.” Dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor