Ayhan Şirin, sorunlarını Vali Demirtaş’a anlattı

(HABER MERKEZİ)-Adana Düğün Salonları Organizasyon Derneği Başkanı Ayhan Şirin ve beraberindeki heyet, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, normalleşme planı kapsamında 1 Temmuz’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak olan düğün salonlarında uyulması gereken kurallar görüşüldü.

Uzun bir sürecin ardından koronavirüsle mücadelede yavaş yavaş normalleşme sürecinin yaşandığını ifade eden Vali Demirtaş, “Çalışmalarına geçici süre ara verdiğimiz, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş yerlerimiz belirlenen kurallar çerçevesinde yeniden hizmete açılıyor. Burada dikkat edilmesi gereken husus koronavirüsün tamamen bitmiş gibi algılanmamasıdır. Normalleşme sürecine girsek de salgının yeniden hız kazanmaması için hepimizin uymak zorunda olduğu kurallar var. Düğün salonlarımız için de belirlediğimiz kuralları bugün hep birlikte gözden geçirdik. Tüm vatandaşlarımızdan bu kurallara uymaya devam etmelerini özellikle rica ediyoruz. Çünkü alınan bu kararların hepsi sağlığımızı korumak için.” dedi.

Ziyaret, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor