ADANA LSV DÜKKAN’NIN İÇİ İYİLİKLERLE DOLDU

Lösemili çocukların annelerinin ve lösemiyi yenmiş gençlerin el emeği ürünlerinin satışa sunulduğu LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından açılan LSV Dükkan Mağazası’nda, iyilik ve sağlık dolu hediyeler Adanalıları bekliyor. Elde edilen tüm gelir, LÖSEV’e kayıtlı kanser hastası çocukların ücretsiz tedavisine aktarılıyor.

HABER: Ayşe TOPAK

ADANA (BÖLGE)-LÖSEV’ in bünyesinde kurulan, anne üretim atölyelerinde el emeği ile üretilen ürünler Merkez Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi, Atatürk Yüzme Havuzu karşı sokağındaki LSV Dükkân’ da satışa sunuluyor. Doğal olarak üretilen gıda ve hediyelik eşyaların tüm geliri lösemi ve kanser hastası çocukların tedavisinde kullanılıyor. LSV Dükkân ’da katkı maddesi kullanılmadan, doğal yollarla, tarhanadan salçaya anne kurabiyelerinden reçellere kadar birçok gıda ürünü üretiliyor. Doğal gıda ürünlerinin yanı sıra, yine anne eliyle üretilen bez bebek, seramik rozet ve magnet, çanta, kupa, yastık gibi ürünleri de bulmak mümkün.

Burası Her şeyin “iyi” olduğu bir dükkân!

LÖSEV Adana Aktif İletişim&Basın Personeli Buğse Harmanda, LSV Dükkândaki gıda ürünlerinin ve diğer tüm ürünlerin tamamen hijyenik koşullarda doğal olarak üretildiğini hatırlatarak, erişte, tarhana, Kars kaşarı, vişne, mandalina ve çilek reçelleri, doğal mandalina kurusu, salça, kurabiye ve el yapımı çikolataların satışını yaptıklarını ifade etti.

LSV Dükkan’da ev yapımı, sağlıklı koşullarda üretilen lezzetli ürünlerin yanı sıra birbirinden güzel, el emeği göz nuru rengârenk el emeği işlerin de olduğunu ifade eden Harmanda “Merkez Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi, Atatürk Yüzme Havuzu karşı sokağındaki LSV Dükkan’da lösemili çocukların annelerinin el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları oyuncaklar, bez bebekler, yastıklar, çantalar, seramik rozet ve magnetler, rengarenk desenli kupaların yanı sıra arkadaşlarınıza ve dostlarınıza özel günlerde hediye edebileceğiniz birbirinden güzel sertifikalardan oluşan her bütçe ve her zevke uygun yüzlerce ürün sizleri bekliyor. Tüm ürünler elde, butik olarak anne atölyelerinde hazırlanıyor, bu sayede lösemili çocukların annelerine ekonomik yönden katkı sağlanıyor.  Anneler gönüllülük esasına dayanarak yaptıkları bu çalışmalardan elde edilen her ürünün satışı hem lösemili çocuklara hem ailelere umut oluyor ” dedi.

LSV DÜKKAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA UMUT OLUYOR

LÖSEV Dükkan’dan ayrıca internet üzerinden de sipariş verilebiliyor. www.lsvdukkan.com’da Tekstil ve Dekorasyon, Düğün, Ajanda ve Not defterleri, Seramik Ürünler, Doğal Ürünler olmak üzere 3000’e yakın çeşit bulunuyor.

LSV Dükkan, Çınarlı Mahallesi 61027.sokak Altınova Apt. No:9 Seyhan adresinde iyilik peşinde koşan destekçilerini bekliyor. LSV Dükkan Adana Mağazaya ulaşmak için 0322 999 16 05’den arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor