Kısacık: İl irtibat büromuz açıldı

(HABER MERKEZİ)-Ali Babacan’ın genel başkanlığındaki Deva Partisi, Adana’da teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Kurucu İl Başkanı Sadullah Kısacık, il irtibat bürosunun açıldığını duyurarak Adanalıları yönetim kadrolarında görev almaya davet etti.

Kısacık şöyle konuştu: “Deva Partisi Adana kurucu il başkanlığına atanmam sebebi ile çeşitli iletişim kanallarından tebriklerini ve desteklerini bildiren hemşehrilerime çok teşekkür ederim.

İl kurucu heyetimiz ile birlikte teşkilatlanma çalışmalarını yürütmek üzere Cemalpaşa mah. 63006 sk. Sabahlar Apt. no:21 kat 2 daire 2 Seyhan ADANA (Gazipaşa Bulvarı parkı arkası ) Deva Partisi Adana il irtibat büromuzu kurmuş bulunmaktayız.

Hedefimiz Adana’mızın tüm kesimlerinin en iyi şekilde temsil edildiği ve kendini ifade edebildiği, ilimize en iyi hizmeti sunacak bir teşkilat kurmaktır.

Deva Partisi Adana İl Teşkilatlarında görev almak isteyen, Deva Gönüllüsü olarak Adana’mıza hizmet etmek isteyen hemşehrilerimiz irtibat büromuza gelerek veya adanayadeva@gmail.com adresine özgeçmişlerini mail olarak göndererek başvurularını yapabilirler.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor