Hadırlıgücü seriye devam etti

Hadırlıgücü kendi evinde ağırladığı Yüksel Gençlikspor’u 2-0’lık skorla geçmeyi bildi. Hadırlıgücü bu galibiyet ile puanını 23 yaptı ve Playoff potasına girdi. Hadırlıgücü bu galibiyet ile kazanma serisini 3 maça çıkardı.

Zirvenin Sahibi Seyhangücü

Seyhangücü, lider Gençlerbirliği’ni affetmedi. Peyami Safa Maracı Stadı’nda oynanan müsabakayı Seyhangücü 2-1’lik skorla kazandı ve Amatör 1. Küme A Grubunun yeni lideri oldu.

Pozantı Gençlikspor şampiyonluk aşkına

Pozantı Gençlikspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyor. Pozantı Gençlikspor, Çukurova Demirspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı. Bu galibiyet ile puanını 40 yapan Pozantı Gençlikspor, en yakın rakibi ile 4 olan puan farkını korudu.

Ülkü Gücüspor farklı kazandı

Süper amatör ekiplerinden Ülkü Gücüspor Muharrem Gülergin Stadı’nda karşılaştığı Aladağ Gençlikspor’u 8-0 gibi net bir skorla geçti. Bu galibiyet ile puanını 36 yapan Ülkü Gücüspor zirve takibini devam ettirdi.

Kiremithanespor evinde kayıp

Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Kiremithanespor kendi evinde Medcem Silifkespor’a 2-0 mağlup oldu. Bu mağlubiyet ile 30 puanda kalan Kiremithane Spor, 4. sıraya geriledi ve zirve yarışında ağır darbe aldı.

HABER: Mehmet KOL

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor