Şimşek’te tempo artıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Adana Demirspor, sabah ve öğleden sonra yaptığı hazırlıklarla devam ettiriyor. Mavi-Lacivertli ekipte çalışma temposu her geçen gün giderek artıyor.

Adana Demirspor’da çalışmalar neşe içerisinde geçiyor. Mavi-Lacivertliler’in yeni transferi Sedat Şahintürk te antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çekiyor. Futbolcuların antrenmanda gösterdikleri performanstan dolayı memnun olduğu gözlenen Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, “Liglerin mevcut durumuyla tescil edilmesiyle birlikte artık önümüze bakacağız. Ligler başlayana kadar çalışmalarımızı sürdürüp hazır hale geleceğiz. İnşallah maçlar seyircili olur da taraftarlarımızı yanımızda görürüz. Bizim en büyük destekçimiz taraftarlarımızın geçen sezon takımımızın yanındaydı. Play-Off ve final maçlarında da bizleri manevi olarak desteklediler. Onları üzdüğümüz için çok üzgünüz. İnşallah bu sezon aynı hataya düşmemeye çalışacağız” dedi.

Bu arada Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Süper lig için başvurularının hala değerlendirilmediğini belirtti. Başkan Sancak, “Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, ligin tescil edilmesi sürecin bittiği anlamı taşımıyor. Yaptığımız başvuru Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı yapılınca başvurumuz gündeme alınacak. Başvurumuza ya evet denilecek ya da hayır denebilecek. O yüzden TFF kararı açıklamadan hiç bir evete veya hayıra inanmayın. Verilecek her karar hayırlı olur inşallah” ifadelerini kullandı. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor