Dr.Halil Nacar görevi devraldı

(HABER MERKEZİ)-Adana’nın yeni İl Sağlık Müdürü Dr.Halil Nacar görevi devraldı.

Seyhan Devlet Hastanesi’nde başarılı hizmetlere imnza atan Dr.Nacar’ın aynı performansı yeni görevinde de göstereceğine Adanalılar’ın inancı büyük.

Dr.Halil Nacar, ”Ahmet Bey ile beraber uyumlu bir şekilde 7 yıl çalıştım. Kendisinin gayretine, çalışkanlığına şahit oldum. Adana’ya Adanalılara önemli hizmetleri oldu. Bu görev değişimleri Millete hizmet yolunda bayrak devridir. Birbirinin devamı olarak çalışıldığında başarı kaçınılmazdır. Biz Sayın Müdürümden aldığımız bayrağı daha yükseğe taşımak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Müdürümüze şu ana kadar verdiği katkılar ve özverili çalışmaları için canı gönülden teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve başarılar dilerim.

Rabbime şükürler olsun doğduğum büyüdüğüm şehre il sağlık müdürü olarak hizmet etmeyi nasip etti. Bunu bir fırsat olarak görüp Allah rızası gayesiyle tüm gayretimle ve tüm arkadaşlarımızla beraber Milletimize hayırlı hizmetler yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Sağlık hizmetlerinde  çok başarılı bir teşkilatın mensubuyuz. İşimiz kolay değil, önce bu başarıyı taşımak sonra daha da arttırmak için akıl birliği, gönül birliği ile akıl teriyle alın terini karıştırıp çalışacağız. 

Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı alnımızın akıyla görevimizi ifa etmeyi nasip etsin”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor