Kaplan’da transfer belirsizliği

Adanaspor’da yeni sezon çalışmaları devam ederken, transferdeki belirsizlik de sürüyor. Sözleşmeleri sona eren Goran Kracic ile Mbilla Etame ile henüz anlaşma sağlanamadığı, her iki ismin de kampa katılmayıp bireysel çalıştıkları öğrenildi.

Yeni sezon hazırlıklarını Adana’da kendi tesislerinde sürdüren Adanaspor’da antrenmanlar günde çift idmanla devam ediyor. Turuncu-Beyazlılar, altyapı ağırlıklı bir kadroyla çalışıyor. Yine her sezon olduğu gibi bu sezonda takımı lige Eyüp Arın hazırlıyor.

Bu arada Adanaspor’da yeniler de sahaya indi. Tevfik Altındağ, Ömer Çiçek ve Pozan Papaker de Adana’ya gelerek takımla birlikte çalışmalara başladığı öğrenildi. Tevfik, yabancılık çekmezken, Ömer ve Ozan da uyum sorununu atlatmaya çalışıyor. Öte yandan Adanaspor, yeni sezonun ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Bolu’da Abant’ta dün toplandı. Turuncu-Beyazlılar lig başlayana kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.

TAMER GÜNEY VEFAT ETTİ

Gündüz Tekin Onay ve Dorde Miliç gibi Adanaspor tarihine imza atan, 1975-76, 1978-79 ve 1981-82 sezonlarında çalışıp Adanaspor’u Avrupa’ya taşıyan Tamer Güney vefat etti. Bölga gazetesi olarak, Tamer Güney’Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine de sabırlar diliyoruz.

AKGÜL’DEN ÇETİN’E ZİYARET

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül ve Basın Sözcüsü Avukat Erkin Doygun, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetin, “Bu sezon yine 1.ligde mücadele edecek olan Adanasporumuzla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Yeni sezonda da Adanaspor ve Demirspor’a da desteğimiz sürecek ve başarılı olmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi. (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor