Teşvik Yarışmaları sona erdi

Adana Atlı Spor Kulübü teşvik yarışmaları 36 at ve binicilerin katılımıyla sona erdi. Adana halkının yoğun ilgi gösterdiği yarışmalarda birbirinden önemli yarışmalar izleyenlerin taktirini kazandı.

2 GÜNDE TOPLAM 10 YARIŞMA YAPILDI

Adana, Gaziantep ve Mersin illerinden toplam 36 at ve binici teşvik yarışmalarında mücadele etti. Adana Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen yarışmalar 2 gün sürdü. Atlar 50-110 cm engel atlarken izleyenler toplamda 10 mücadele izledi. Yarışmalar sonrası Adana ili en çok madalya ve kupa kazanan ekip olurken bu güzel organizasyonu Türkiye Binicilik Federasyonu yetkilileri de takip etti. Güzel havanın da etkisiyle Adanalı at severler yarışlara ilgi gösterirken alkışlarıyla binicilere destek verdi. Ayrıca Demir Uğurses, Kürşat Bekiroğlu, Irmak Eskiduman, Ilgaz Eskiduman, Derin Ekenler gibi sporcularımız dereceye giren isimler oldular.

CERİT: ADANA HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Adana halkına yarışlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini sunan Adana Atlı Spor Kulüp Başkanı Ali Cerit,” Türkiye’nin en gözde Atlı Spor Kulübüyüz. Adana halkının düzenlediğimiz organizasyonlara destek vermesi bizleri çok mutlu ediyor. Faydalı bir yarışmayı geride bıraktık. Adana Atlı Spor Kulübü olarak faaliyetlerimizi en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Böylesine organizasyonlar seyirciyle bütünleştiği zaman çok daha zevkli ve heyecanlı oluyor” ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor