Şimşek’te kongre tarihi belli oldu

Adana Demirspor’da olağanüstü kongrenin 17 Eylül tarihinde gerçekleştirileceği bildirildi. Mavi-Lacivertli takımın başkanı Murat Sancak, olağanüstü kongrenin 17 Eylül tarihinde gerçekleştirilmesini kararlaştırdıklarını söyledi. Kongrenin 17 Eylül Perşembe günü gerçekleştirileceği, çoğunluk sağlanamadığı zaman 1 hafta sonra çoğunluk aranmaksızın yapılacağı öğrenildi.

BAŞKAN’DAN ÇAĞRI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak olağanüstü kongrede aday olmak isteyenlerin şimdiden hazırlık yapması gerektiğini belirtti. Başkan Sancak yaptığı açıklamada, “Çok değerli Adana Demirspor taraftarları ve delegeleri, daha önce d uyurduğum 1 Kasım’da kongre yapma düşüncemiz 17 Eylül olarak resmiyet kazanıyor. Aday olmak isteyenler şimdiden hazırlığını yapsın, adaylığını açıklayan kişiye de, kulüp hesapları ve her türlü brifing verilecektir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Değerli delegelerimizin 17 Eylül 16.00-19.00 saatleri arasında Adana Demirspor’a ayırmalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

ANDERSON’A YENİ GÖREV

Adana Demirspor’da ftubolu bırakan ve Cüneyt Dumlupınar’ın teknik ekibine dahil olan dünya yıldızı Anderson, Ümit Özat’ın göreve gelmesinin ardından U16 takımının teknik sorumlusu oldu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Adana Demirspor Futbol Akademisi U16 Teknik Sorumlusu daha önce FC Porto ve Manchester United’da oynamış dünya yıldızı Anderson oldu. Anderson ile birlikte U16 takımımızın teknik sorumluluklarını Kemal Oskay, Performans ve Atletik Antrenörü Azizcan Kale ve Fitness Antrenörümüz Cevahir Çacan yapacaktır.

YENİ TRANSFERLERİN LİSANSLARI ÇIKARILDI

Adana Demirspor yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı Anıl Karaer, Samed Ali Kaya, Zubas, Lanzafame ve Sedat Şahintürk’ün lisanslarını çıkardı. 30 yaşındaki kaleci Zubas ve 32 yaşındaki defans oyuncusu Anıl Karaer ile 2 yıllık sözleşme imzalanırken, 33 yaşındaki İtalyan forvet Lanzafame, 25 yaşındaki forvet Samed Ali Kaya ve 24 yaşındaki kanat oyuncusu Sedat Şahintürk ile 1’eryıllık sözleşme imzalandı.(HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor