BAŞKAN SANCAK: “HERKES DEMİRSPOR’A GELMEK İSTİYOR İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ”

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, süper lig ve 1. Ligde forma giyen oyuncuların büyük bölümünün Demirspor’a gelmek istediklerini, ancak, ince eleyip, sık dokuduklarını söyledi.

Sancak,  yaptığı açıklamada belirledikleri bölgelere 2 transfer daha yapacaklarını belirtti. Başkan Volkan Şen’in durumunun iyi olduğunu ve bireysel olarak çalışmalar yaptığını belirtti. Volkan Şen’in Bursaspor’a gideceği yönündeki haberleri yalanlayan Başkan, Querasma için kanat bölgelerinin dolu olduğunu belirtti. Emircan transferi için sessiz kalan Başkan, ‘Emircan iyi futbolcu. Herkes kadrosunda görmek ister’ dedi.

Başkan Sancak, TFF 1.Lig play-off final maçında penaltı atmak istemeyen oyuncuların Mitroviç ve Berk Yıldız olduğunu açıkladı. Her iki oyuncunun da takımdan ayrıldığını belirtti.

Rassoul ve Burak Kapacak haberleri için açıklama yapan Başkan, “Rassoul ile ilgili çıkan haberlere inanmayın. Sözleşmeli oyuncumuz ve bir yere gitmiyor. Burak Kapacak’tan daha iyi oyuncularımız var.” ifadelerini kullandı.

“Herkes gelmek istiyor”

Süper Lig ve 1.Lig’de oynayan oyuncuların Adana Demirspor’a gelmek istediğini belirten Başkan, “Herkes Adana Demirspor’a gelmek istiyor. Bundan dolayı biz transferleri ince eleyip sık dokuyoruz.” dedi.

“Adil Demirbağ Malatyaspor’da”

Adil transferi ile ilgili olarak Başkan Sancak, “Adil için Malatyaspor ile anlaştık. Adil Malatya ile görüşüyor. Anlaştıkları zaman imzalar atılacak.” ifadelerini kullandı.

“Eslem’i istedik ancak olmadı”

Orta sahaya Eslem Öztürk’ü istediklerini belirten Başkan, “Eslem Öztürk’ü İstanbulspor’dan istedik ama oyuncuya ihtiyaçlarının olduğunu bundan dolayı satmak istemediklerini belirtti.” dedi.

Bu arada, Demirspor’da olağanüstü genel kurulun ilkinin 17 Eylül Perşembe günü gerçekleştirileceğini, çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantı, çoğunluk aranmaksızın 24 Eylül Perşembe günü Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapılacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor