Ümit Özat takımın başında

HABER: Mehmet KOL

Adana Demirspor, Pazar günü deplasmanda İstanbulspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını tesislerde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Basına kapalı yapılan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü.

FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜ

Teknik Direktör Ümit Özat yönetimindeki antrenman, saat 11.00’de salonda yapılan egzersiz hareketleriyle başladı. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra İstanbulspor maçının taktik çalışmasıyla antrenman sona erdi. Adana Demirspor, bugün Adana Demirspor Tesisleri’nde yapacağı antrenman ile İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

“HEDEFİ YAKALAYACAĞIZ”

Teknik Direktör Ümit Özat, önceki gün imzayı attıktan sonra, dün ayağının tozuyla futbolcuların başında antrenmana çıktı. İlk önce futbolcularla tanıştıktan sonra antrenmanı başlattı. Ümit Özat, “Adana Demirspor’a geldiğim için çok mutluyum. İyi bir yönetim ve çok iyi futbolculardan oluşmuş bir takım var. Bu takımın ilk hedefi Play-Off olacak, daha sonra ise ilk iki için şanslarını kovalayacaklar. Ben Adana Demirsporlu taraftarların buna layık olduklarını biliyorum. Biz de futbolcu kardeşlerimizle bunu başaracak güçteyiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor