Kocası inşaat demiriyle döverek bu hale getirdi

ADANA (Ä°HA) – Adana’da bir koca kendisini aldattığını düşündüğü eÅŸini 3 çocuÄŸunun yanında 30 dakika boyunca inÅŸaat demiriyle dövüp ÅŸikayetçi olmasın diye de ölümle tehdit etti. KomÅŸuları tarafından götürüldüğü hastanede eÅŸinden korktuÄŸu için merdivenden düştüğünü söyleyen genç kadının yakınları, gerçeÄŸi öğrenince dayakçı kocadan ÅŸikayetçi oldu. Baba evine giden genç kadın, “Kocam öldüresiye dövdü. Ondan ÅŸikayetçiyim onun en ağır ceza almasını istiyorum. EÅŸimden ayrılacağım” dedi. 

  Olay, merkez Sarıçam ilçesi Orhan Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, S.Ç. (35) 2006 yılında bir tekstil fabrikasında çalışan H.Ç. (35) ile evlendi. Bu evlilikten çiftin 3 çocuÄŸu oldu. Ancak S.Ç. evlendikten sonra çeÅŸitli nedenlerden dolay her gün dayak yemeye baÅŸladı. Çocukları olduÄŸu için ve tehdit edildiÄŸi için genç kadın kocasından sürekli dayak yemesine raÄŸmen ÅŸikayetçi olmadı. GeçtiÄŸimiz Cumartesi akÅŸamı ise H.Ç. iÅŸten geldikten sonra genç kadının telefonda konuÅŸtuÄŸunu gördü. Genç kadın eÅŸini görünce telefonu kapattı. H.Ç. kimle konuÅŸtuÄŸunu sorunca S.Ç., babasıyla konuÅŸtuÄŸunu söyledi. Ancak koca bu duruma inanmayarak eÅŸiyle tartışmaya baÅŸladı. Bu sırada 3 çocuk ise evdeydi. Tartışma kısa sürede kocanın ÅŸiddetine döndü. Koca çocuklarını baÅŸka bir odaya götürdükten sonra inÅŸaat demiriyle S.Ç.’yi dövmeye baÅŸladı. S.Ç. kocasına yalvardı ama o hiç durmadan yaklaşık 30 dakika eÅŸinin kol ve bacak kısımlarına demirle vurarak darp etti. H.Ç. eÅŸinin saçlarından tutup yerlerde sürükledi. Kadın yaklaşık 30 dakika sonra kocasının elinden kurtulup sokaÄŸa kaçarak bir komÅŸusuna sığındı. Kocası da peÅŸinden gelip ÅŸikayetçi olması halinde öldüreceÄŸini söyledi. Genç kadın komÅŸularınca hastaneye götürülürken hastanede de ölüm korkusundan dolayı her yeri morluk içinde olmasına raÄŸmen merdivenden düştüğünü söyledi.

  Genç kadının sol kolu yediÄŸi dayaktan dolayı çatlak olduÄŸu gerekçesiyle alçıya alındı. Vücudunun her tarafı morluklar içindeki kızlarını gören ailesi ise hastane polisine baÅŸvurdu. Polis ekipleri ÅŸikayet üzerine kocayı aramaya baÅŸlarken, bir taraftan da uzaklaÅŸtırma kararı alındı.

“Daha öncede dövüyordu ama bu en ÅŸiddetlisi oldu”

  Daha sonra babasının evine giden genç kadın yaÅŸadığı dehÅŸet dolu anları korku dolu gözlerle anlattı. S.Ç, “Ben babamla konuÅŸuyordum. O sırada eve geldi bana kimle konuÅŸtuÄŸumu sordu ben de babamla dedim inanmadı. Kendisini aldattığımı düşünerek çocukları diÄŸer odaya koyup beni öldüresiye dövdü. Ä°nÅŸaat demiriyle yarım saat dövdü. Beni daha öncede dövüyordu ama bu en ÅŸiddetlisi oldu. Ben komÅŸuma sığınıp kurtuldum. Hastanede ilk gün ölümle tehdit edildiÄŸim için kocamın dövdüğünü söyleyemeyip merdivenden düştüğümü söyledim. Ama sonra ailem görünce gerçeÄŸi hastane polisine söyledim. Beni kocam öldüresiye dövdü. Ben ondan ÅŸikayetçiyim onun en ağır ceza almasını istiyorum. EÅŸimden ayrılacağım. Onu Allah’a havale ediyorum” diye konuÅŸtu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor