Özülkü; “Her zaman STK’ların yanındayım!

(HABER MERKEZİ)-Adanalı İş insanı ve siyasetçi Yasemin Şule Özülkü geçtiğimiz haftalarda Umut Dayanışma Engelliler Derneğini ziyaret ederek, kendi eliyle pasta kesip engellilere yerdirdi. Her zaman Sivil Toplum Örgüttün gücüne inanmış, Avrupa Birliği kriterlerinin, o ülkede sivil toplum örgütlerinin Avrupa’ya entegrasyonu olarak gösterildiğini, sosyal ve kültürel diyaloğun güçlendirilmesi çalışmalarına destek verdiğini kaydediyor. Umut Dayanışma Engelliler Derneği’nin yaptığı güzel etkinliklerini de bu çerçevede değerlendirilmesi gerektiğini altını çiziyor.

Geçtiğimiz günlerde Umut Dayanışma Engelliler Derneğini ziyaret eden Adana Ak Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve iş insanı Yasemin Şule Özülkü ziyaret ederek sorun dinledi.

İş insanı ve Meclis Üyesi Yasemin Şule Özülkü; “Gözleri ışık saçan insanlarla birlikte olmak çok büyük bir mutluluktu. Sorunlarını dinledim ve dertleştik! Dernek başkanımız Sevim Eyrisakal’a bu güzel insanlarla tanışmamıza vesile olduğu için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Her zaman yanlarında olduğumu bilmelerini istedim” diye konuştu.

Siyasetçi ve iş insanı Özülkü; “Avrupa kriterlerinden biri de biliyorsunuz ülkemizde bulunan sivil toplum örgütlerinin gücü, faaliyetleri, sosyal ve kültürel çalışmaları, uyum yasası olarak gösteriliyor. Bunun bilincinde biri olarak, her zaman gücümün yettiğinde sivil toplum örgütlerinin yanında olmaya ve destek vermeye gayret ediyorum” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor