ADANA OLAYLAR ŞEHRİ OLMASIN!

Taciz ve tehditten hakkında soruşturma başlatılan bir kişi, Kozan’da kasiyer bir kadını silahla vurarak öldürdü,sonra intihara teşebbüs etti.

Seyhan İlçesi’ne bağlı Ova Mahallesi’nde iki arkadaş bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışma sırasında Servet Demir adlışahıs, arkadaşı Gökhan Boyuneğmez’i bıçakladı. Yaralı kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Bu arada Ceyhan’da eşini öldürdükten sonra kayıplara karışan şahıs yakalandı ve sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

(HABER MERKEZİ)-Adana’nın Kozan ilçesinde kasiyerlik yapan bir kadın, dosyası hayli kabarık olan bir kişi tarafından silahla vurularak öldürülürken, Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Ovalı mahallesinde tartışan iki arkadaştan biri bıçaklandı, ancak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu. Bu arada Ceyhan’da eşini öldürdükten sonra kayıplara karışan şahıs, yakalandı ve sevkedildiği mahkemece tutuklandı.

KOZAN’DA KASİYER KADIN ÖLDÜRÜLDÜ 

Adana’nın Kozan ilçesinde   kadına taciz ve tehdit suçları dahil bir çok olaydan sabıkalı  bir kişi, bir zincir marketler şubesinde çalışan kasiyer kadını silahla vurarak öldürdü.

Daha önceden Hatay’da kadına taciz ve tehdit suçlarından birçok sabıkası olduğu bildirilen Erdoğan Küpeli, kasiyer Tuğba Keleş”i sırtından vurarak öldürdü. Tufanpaşa mahallesindeki markette 15 gün önce işe başladığı bildirilen Tuğba Keleş”i öldüren Erdoüğan Küpeli, daha snra kendisini vurarak intihara teşebbüs etti.

Tanıklar,Tuğba yaralı  şahsın yaklaşık bir ay önce aracı ile genç kadını zorla kaçırmaya çalıştığını iddia ederken, Polisin bir operasyon ile şahsı yakaladığı, ancak savcılıktan hakkında uzaklaştırma kararı verildiği,  Tuğba Keleş’in ise koruma altında olduğu ve polislerin sık sık kontrol ettiği belirtildi.

ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ 

Bir cinayet olayı da Adana’nın  Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Gökhan Boyuneğmez (23) ve arkadaşı olan Servet Demir arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma tartışma çıktı.  Kavgaya dönüşen olayda Servet Demir  arkadaşı Gökhan Boyuneğmez’i göğüs kısmından bıçakla yaraladı.

Ağır yaralanan Gökhan Demir, bıçaklayan arkadaşı Servet Demir arkadaşını özel bir hastaneye kaldırıldı, sonra kaçtı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gökhan Seyhan Devlet Hastanesine sevk edildi. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Gökhan kurtarılamadı. Polis olaydan kısa bir süre sonra yaptaığı operasyonla cinayet zanlısı Servet Demir’i yakalayarak gözaltına aldı.

EŞİNİ VURAN ADAM TUTUKLANDI

Adana’nın Ceyhan ilçesinde eşini kalbinden bıçaklayarak öldüren, firar ettikten sonra yapılan bir operasyonla yakalanan Ali Öner, sevkedildiği mahkeme tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.koca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

NASIL OLMUŞTU

Şahin Özbilen Mahallesi’nde meydana gelen ve  İddiaya göre, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı eşi Ali Öner’in (24) yanından ayrılan 2 çocuk annesi Serap Öner (26), bir ay önce babasının evine dönmüş, ilesiyle yaşamaya başlamış. Bir hafta önce uzaklaştırma kararı aldıran Serap Öner’den boşanmak istemeyen Ali Öner, kayınbabasının ikametine giderek kapının önünde gördüğü eşiyle önce sözlü tartışmaya başlamıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine eşini kalbinden bıçaklayan Ali Öner, olay yerinden kaçmış, yaralı kadını gören ailesi  Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırmıştı.. Bir çocuk annesi, tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmişti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor