Şimşek’te “DEJAVU” yaşanıyor

Adana Demirspor’un geçen yılı ile bugününü karşılaştıranlar benzerlikler yaşandığını gördü. Mav-Lacivertliler’de “Dejavu” yaşanıyor.

Adana Demirspor, geçen sezonun ilk 3 maçında Ümit Özat yönetiminde 1 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 4.hafta maçında Uğur Tütüneker ile Adana derbisinden 1 puan aldı ve 6 puan topladı. Mavi-Lacivertliler geçen sezon hangi takıma puan kaybetse bugün de yine o takımlara puan kaybetti. Şimşek, geçen yıl Ümit Özat yönetiminde Boluspor, Uğur Tütüneker yönetiminde ise Adanaspor ile berabere kalırken, bu sezon da yine sonuçlar değişmedi, aynı takımlara puan kaybetti.

Geçen sezon 61 puan toplayan Adana Demirspor, Süper Lig’e yükselmeyi sadece 1 puan ile kaçırdı. Bu sezon geride kalan 4 haftada 5 Ocak Stadı’nda toplam 4 puan kaybedildi. Puan kaybedilen takımlardan Boluspor geçen sezonu 33 puanla 15.sırada tamamlerken, bu sezon sadece 1 puan aldı. 1 puanı da Adana Demirspor’dan aldı. Adanaspor ise geçen sezonu sadece 3 galibiyet ve 17.sırada tamamladı. Bu sezonise rakip filelere sadece 1 gol atabildi. Durum böyle olunca eleştiri okları Ümit Özat’a çevrildi. (HABER: MURAT ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor