ŞİMŞEK’TE GELENLER VE GİDENLER

TFF 1.Lig’de transfer sezonu sona erdi. Adana Demirspor’da 14 futbolcu ile yollar ayrılırken, 13 isimde kadroya katıldı. Göztepe’den transfer edilen Samed Ali Kaya’ya kendisine kulüp bulmasını istedi.

Mavi-Lacivertli takımile yeniden anlaşlığı iddia edilen Erkan Zengin’in sözleşmesi devam ettiği için vzie işlemi Çarşamba gününe kadar yapılabilir. Bu arada Adana Demirspor kaptan Volkan Şen ile yeniden anlaştı ve lisansı çıkarıldı. Transfer son saatlerinde Fenerbahçe ile lisans sorunu çözülen Volkan Şen ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. 33 yaşındaki oyuncu geçen sezon 30 maçta görev aldı ve 9 gol atarken, 9 da asist yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada ise, “Devamı var, bitmedi aşkımız” ifadelerine yer verildi.  Volkan Şen, Başkan Murat Sancak  ve Başkan Vekili Metin Korkmaz’a teşekkür etti. Volkan Şen, Başkan Murat Sancak ile resmini paylaşırken, “Sevdiğim ve inandığım hiçbir oyuncumu yarı yolda bırakmamsözünün karışlığı, gülüyorsam yine sayenizde, var olun.İnşallah biz de sezon sonunda sizin yüzünüzü güldüreceğiz” ifadelerini kullandı.

İŞTE YENİ TRANSFER EDİLEN İSİMLER

Emilijus Zubas (Bnei Yehuda), Emre Selen(Y.Malatyaspor-Kiralık), Anıl Karaer (Bursaspor), Aurelien Chedjou (Amiens), Mehmet Berkant Yaylan(Başakşehir), Gökhan İnler (Başakşehir), Alaattin Hamza Ok (Sancaktepe), Sedat Şahintürk (Beşiktaş), Kerim Avcı (Gaziantep FK), YunusAkgün (Galatasaray-Kiralık), Emircan Altıntaş (Alanyaspor), Davide Lanzafame (Honved), Samed Ail Kaya (Göztepe).

GÖNDERİLEN İSİMLER

Kurtuluş Yurt (Bandırmaspor), Muhammed Şengezer (Kiralıktan geri döndü), Adil Demirbağ (Konyaspor), Milan Mitrovic (Kulüpsüz), Aias Aosman (Tuzlaspor), Vedat Bora (Kiralıktan geri döndü), Berk Yıldız (Kiralıktan geri döndü), Tevfik Altındağ (Adanaspor), Levent Ayçiçek (İstanbulspor), Mustapha Carayol (Kendisine kulüp bulması istendi), İbrahima Kone (Kiralıktan geri döndü), Nermin Hodzic (FK Tuzla City), Erdal Öztürk (Keçiörengücü), Samed Ail kaya (Kendisine kulüp bulması istendi). (HABER: MURAT ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor