Muharrem İnce, bol bol selfie çektirdi

(HABER MERKEZİ)-“1000 Günde Memleket Hareketi”ni başlatan Muharrem –İnce, gezisinin 28’inci durağında önceki gün Adana’daydı. İnce vatandaşların ilgisiyle karşılaştı ve bol bol selfie çektirdi.

Çakmak Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yapan İnce’ye esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini de yerine getiren İnce, güzergah üzerindeki İnönü Parkı’nda kısa bir açıklama yaptı.
 İnce, Memleket Hareketi’nin yola devam ettiğini belirerek, “Türkiye’yi karış karış geziyoruz. Bugün Adana’dayız. Türkiye’de derin bir yoksullukla karşı karşıyayız. Türkiye’de tane mısır üretiminin yüzde 17’sini tek başına Adana üretiyor. Pamuğun başkentindeyiz. Ama ne yazık ki 2020 birim fiyatı belli değil. Üç yıldır 80 kuruş, değişmiyor.  Ne yazık ki Türkiye her yıl 2 milyar dolara yakın parayı pamuk ithalatı için harcıyor. 81 ilimizi gezdikten sonra büyük ilçeleri ve ardından da büyük köy ve mahalleleri dolaşacağız. Çocuklarımız güzel hayaller kursun, mutlu rüşaları olsun istiyoruz. Bunun için yollardayız. Durmayacağız” diye konuştu.

Sosyal medyadan örgütlenen ‘İnce Gönüllüleri’ ile de bir araya gelen İnce, gönüllülerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor