ALADAĞ’DA BAYRAM

Su, isale hattı, köprü, istinat duvarı yol kaplamalarının tamamlanmasından sonra dün törenle açılışlar yapıldı.

Büyük kalabalıkların oluştuğu açılışlarda konuşan Başkan Zeydan Karalar, tüm sorunları bildiklerini, program dahilinde hepsinin giderileceğini söyledi.

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın Aladağ ilçesinde yapılan açılış törenlerinde halk, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile fotoğraf çekme yarışına girdi.

Açılışlar nedeniyle toplanan halka hitabeden Başkan Karalar, hizmet için uykusuz geceler geçirdiklerini, ancak sorunları bitirmenin huzuru içinde olduklarını söylediği açılış töreninde halka hitaben yaptığı konuşmada şöyle dedi;

“İlçelerimiz çok ihmal edilmiş..  Hizmet yapılamamış.. Biz göreve gelirken ilk işimiz projeler üretmek oldu.. Arkadaşlarımız, ilçelerle irtibata geçti, öncelikli hizmetleri belirledi ve ona göre program hazırladık.. Aladağ ilçemizin sorunlarının bir kısmını kısa sürede tamamladık..Halkımızın mutluluğuyla ben ve arkadaşlarımın tüm yorgunluğu bitti, siz,biz hepimiz mutlu ve huzurluyuz”

Zeydan Karalar, vatandaşlarla görüşürken de, birlikte fotoğraf çektirmek isteyenlerin oluşturduğu kalabalık dikkati çekti.. Adeta sıraya giren ve fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar, hem birlikte fotoğraf çekildiği hem  hizmet için teşekkür etti.

Açılıştan çok bir bayram havasının estirildiği Aladağ ilçesinde halkın adeta bir bayram havası yaşandığı gözlendi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor