Şimşek’i zor periyod bekliyor

Adana Demirspor, iznin ardından önceki gün toplanarak çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde kendi tesislerinde yapılan çalışmaya yeni futbolcuların hepsi katıldı. Mavi-Lacivertli ekibi milli maç arasından sonra 8 gün içerisinde 3 zorlu maç bekliyor.

Ligin ilk 4 haftasında zayıf takımlara karşı mücadele eden Adana Demirspor 8 puan toplayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Taraftarlarının tekrar sevgisini kazanmak isteyen Mavi-Lacivertli ekip, 8 gün içerisinde oynayacağı Altay, Ümraniyespor ve Bandırmaspor maçlarını kazanmak istiyor. Adana Demirspor bu periyotta ilk olarak sezona flaş transferlerle başlayan Altay ile 17 Ekim Cumartesi günü karşılaşacak. Mavi-Lacivertliler İzmir deplasmanı dönüşünde hafta içinde geçen sezonki kadrosunu koruyan Ümraniyespor ile 21 Ekim Çarşamba günü oynayacak ve bu zorlu periyodun son maçında ise 25 Ekim Pazar günü Bandırmaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Adana Demirspor 8 günde oynayacağı 3 maçın 2’sini deplasmanda ve 1’ini kendi evinde oynayacak. Mavi-Lacivertli takım bu zorlu periyodun ardından kendi evinde ligin güçlü takımlarından Samsunspor ile karşılaşacak.

ERKAN ZENGİN İDMANLARA BAŞLADI

Sezonun sona ermesinden sonra Adana Demirspor’dan ayrıldığını açıklayan, ardından ekibe geri dönen tecrübeli futbolcu Erkan Zengin, takımla yeniden antrenmanlara başladı. Liginen yetenekli oyuncuları arasında yer alan Erkan’ın milli aranın ardından oynanacak Altay maçında kadroda olması bekleniyor. Geçtiimiz sezonun devre arasında Fatih Karagümrük’ten Adana Demirspor’a gelen ve takım kaptanlığını üstlenen Türk asıllı İsveçli oynucu 18 maçta 8 gol 14 asistlik bir performans sergilmeişti. (HABER: MURAT ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor