YÜZ YÜZE EĞİTİM TEDBİRLERLE BAŞLADI

(HABER MERKEZİ)-Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da yüz yüze eğitime geçiş planlamasının ikinci aşaması 2,3,4,8 ve 12’inci sınfılar, lise hazırlık sınıfı ve özel gereksinimli öğrenciler ile başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitime geçiş planlamasının ikinci aşamasında ilkokul 2, 3, 4, 8 ve 12’nci sınıflar, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ile özel gereksinimli öğrenciler bugün yüz yüze eğitime başladı. Seyhan ilçesindeki İsmet İnönü İlkokulu’nda salgın tedbirleri nedeniyle öğrenciler maskeleri ile okula gelirken, veliler okul bahçesine alınmadı. Okul yönetimi ve öğretmenlerin kapıda karşıladığı öğrenciler, sınıflarına yönlendirildi. Tedbirler kapsamında bahçede tören yapılmadı.

Okula girişte her öğrencinin ateşi termal kamera sayesinde ölçülürken, saat 09.00’da ders zili çaldı ve öğrenciler sosyal mesafeye uyarak sınıflarına çıktı.

4. sınıfa giden Asil Avşar isimli öğrenci, okulu çok özlediğini söyleyerek, “Okulu çok özledim. Pandemi nedeniyle okula gidemiyorduk. Karantina çok uzun sürdü. Bugün çok mutluyum okul açıldığı için” diye konuştu.

Aden Uğurlu ise, “Bugün okula geldiğim için çok mutluyum. Online derslere internet sıkıntısı olduğu için bazen giremiyordum. O yüzden okullar açıldığı için çok mutluyum. Arkadaşlarımı, öğretmenlerimi çok özledim” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor