ŞİMŞEK’TE TEK HEDEF ALTAY’I YENİP GELMEK

Adana Demirspor, bu hafta sonu Cumartesi günü İzmir’de karşılaşacağı Altay maçının hazırlıklarını önceki günkü antrenmanla devam ettirdi. Antrenmanda futbolcular oldukça hırslı ve istekli oluşları teknik heyeti memnun etti.

Sezona 4 maçta 8 puan ile başlayan Adana Demirspor, 17 Ekim Cumartesi günü 7 pua/n toplayan Altay ile karşılaşacak. Mavi-Lacivertliler oynadığı son 4 maçta 2 galibiyet aldı ve 2 kez de berabere kaldı. Altıy ise son 4 maçta 2 galibiyet alırken, 1 beraberlik 1 de sahadan mağlup ayrıldı. Geçen sezon İzmir’de oynanan karşılaşmayı Adana Demirspor 1-0’lık skorla kaybederken, Adana’da oynanan karşılaşma ise 2-2 berabere bitmişti.

ÖZAT: ÖNCELİĞİMİZ SAVUNMA

Teknik Direktör Ümit Özat, milli arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, “Sıkı çalışmaktan başka şansımız yok. Eksiklerimizi kapatmak için daha çok çalışmak zorundayız. Bundan sonraki periyotta daha çok çalışıp daha yüksek puan ortalamasıyla mücadele etmek istiyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımızın uyumuyla beraber daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Hazırlık maçları eksiklerimizi görmek açısından önemli. Bazı oyuncularımızın hala maksimumunu veremediklerini gördük. Bu maçlar onlar için bir test oldu. Gaziantep karşısında ikinci yarı farklı bir dizilişle oynadık. Çift forvete dönerken, defansı 3’ledik. Son 20 dakikada Emircan sakatlığından dolayı çıkmak istedi, kenarad da değiştirecek oyuncumuz kalmadı. Sonrasında Emircan dönmek istedi ancak ben müsaade etmedim. 10 kişi ile devam edip takım savunması direncini artırmak istedim. Her zaman söylüyorum, benim için takım savunması önemli” dedi. Bu arada Adana Demirspor yardımcı antrenörü Serkan Damla antrenman sırasında sakatlandı ve ameliyat oldu. (HABER: MURAT ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor