‘HER BÖLGENİN ALTERNATİFİ OLDU’

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, düşündükleri transferleri gerçekleştirdiklerini sahaya çıkaracağı ilk on birde zorlanacağını söyledi.

Aytaç Durak Tesisleri’nde hafta sonu yapacakları Altay karşılaşmanın hazırlıklarını yüksek tempoda sürdüren Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Ümit Özat, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, takımda arkadaşlık ve moralin iyi olduğunu, eski oyuncularla yeni transferlerin uyum sorunu yaşamadıklarını ve hemen kaynaştıklarını belirterek “Bu sezon 26 yıllık özlemi bitireceğiz” dedi.

Özellikle yeni transferlerden bazılarının antrenman eksikliği bulunduğuna dikkat çeken Özat, konuşmasında şunlara yer verdi: “Öncelikle Başkan Murat Sancak ve yöneticilere teşekkür ederiz. Düşündüğümüz transferleri gerçekleştirdik. Futbolcu zenginliğinden dolayı ilk on bir çıkarmada zorlanacağım. Ama en yararlı on biri sahaya süreceğim. Her bölgenin alternatifi oldu. Şu ana kadar yaptığımız maçlardan alınan sonuç aslında kötü sayılmaz. 4 maçta 34 pozisyona girdik. Ayrıca yenilgimiz yok. Grubumuzda dörde dört yaparak 12 puan toplayan takım yok. Milli maç nedeniyle diğer takımlar sporcularına 3 gün izin verdi. Biz eksiklerimizi gidermek adına 2 gün izin vererek çalışmalara başladık. Hafta sonu karşılaşacağımız Altay ile görülecek hesabımız var. Deplasman korkusu yaşamadan İzmir’den galibiyetle döneceğiz.”

“GENİŞ KADROMUZ OLDU”

Yeni transferlerle birlikte bundan böyle hiçbir mazeretlerinin olmayacağını, geçen sezon takıma önemli katkıları bulunan gol atan ve asistlik yapan Erkan Zengin ile Volkan Şen’in de bu sezon daha da hırslandıklarını ve kendilerini affettirmek için daha çok çalıştıklarını ifade eden Ümit Özat, “Geniş kadromuz oldu. Yedek kulübesinde oturmak hiçbir futbolcunun hoşuna gitmez. Takımda forma savaşı başladı. Bu tatlı rekabet iyi bir gelişme” diye konuştu.

“İŞİMİ BİLİYORUM”

Kendini sürekli geliştirdiğini, antrenörlükte iddialı olduğunu belirten Ümit Özat, haksız eleştirilere üzüldüğünü, görevini yardımcı antrenörlerle birlikte en iyi şekilde yapmaya gayret ettiğini belirterek, taraftarların kendilerine güvenmelerini ve sabırlı olmaları istedi.

8 günde Altay, Ümraniye ve Bandırma ile 3 resmi maç oynayacaklarını dikkat çeken Özat, antrenmanları ona göre yaptıklarını, 3 maçta 9 puan toplayacaklarını da sözlerine ekledi. (BÖLGE ÖZEL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor