İYİ Parti’de coşkulu 3. yıl kutlaması

HABER: AYŞE TOPAK

ADANA (BÖLGE)-İYİ Parti’nin kuruluşunun 3. Yılında tüm İllerde olduğu gibi Adana’da da çoşkulu bir kutlama yapıldı. Adana İYİ Parti teşkilatları Genel Başkan Meral Akşener’e olan bağlılıklarını bir kez daha dile getirdiler.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, 3 yıl önce kurulan partilerinin millet meclisinde ve tüm Türkiye genelinde yaptığı başarılı çalşımalar neticesinde, aranılan siyasi parti konumuna geldiğini söyledi.  Boyvadaoğlu, “ Biz herkesimin partisiyiz. İYİ Parti vatandaşlarımızın sorunlarını  mecliste gündeme getirerek, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıların çözümü yollarında çalışma yapmaktayız. Vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuzdur. İYİ Parti vatandaşın umududur.” dedi.

Parti İl binasında tüm teşkilatın katılımıyla çoşkulu bir şekilde kutlanan kuruluşunun 3. Yılında, İYİ Partinin günden güne büyüyerek, Adanalıların ilgi odağı olmayı başardığını belirten İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu şunları söyledi. “ Partimiz her geçen gün büyümektedir. İYİ Partiye güvenen Adanalı hemşehrilerimizi hayal kırıklığına ugratmamak için geceli gündüzlü çalışmaktayız.Partimizi Adana’da birinci olarak çıkartmak istiyoruz ve bu yüzden  biz  Adana’lı hemşehrilerimizle birlikte daha da büyüyeceğiz.”

İYİ Parti kuruluşunun 3. Yıl kutlamalarına, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkan ve yöneticileri, Meclis üyeleri, İl ve İlçe gençlik kolları, yöneticilerin yanı sıra partililer katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor