KAPLAN’DAN BURAYA KADAR: 5-1

STAD: Bahçeşehir Okulları Stadyumu

HAKEMLER: Abdullah Buğra Taşkınsoy, Kemal Mavi, Mehmet Emin Tuğral

AYTEMİZ ALANYASPOR: Marafona, Steven Caulker, Francois Moubandje (Dk.60 Efecan Karaca), Fatih Aksoy, Efkan Bekiroğlu, Berkan Kutlu (Dk.77 Anastosios Bakasetas), Umut Güneş, Hasan Ayaroğlu (Dk.60 Juanfran), Tayfur Bingöl (Dk.71 Alpay Çelebi), Salih Uçan, Mustafa Pektemek (Dk.71 Adam Bareiro)

ADANASPOR: Yaşar Memioğuşlları, Cenk Alptekin, Muhammet Ömer Çakı (Dk.46 Hıfsullah İsmail Erdoğan), Evren Korkmaz (Dk.73 Melih Kaya İşdil), Isaac Donkor, Tevfik Altındağ, Umut Sözen (Dk.73 İbrahim Aksu), Roni Gleison (Dk.86 Ömer Çiçek) Serhat Tunç, Eren Keleş, Ozan Papaker (Dk.46 Ognjen Ozegoviç)

GOLLER: Dk.14 ve 69 Mustafa Pektemek, Dk.17 Fatih Aksoy, Dk.85 Umut Güneş, Dk.90 Adam Bareiro (Aytemiz Alanyaspor), Dk.25 Roni Gleison (Adanaspor)

SARI KARTLAR: Alpay Çelebi (Aytemiz Alanyaspor), Tevfik Altındağ, Ognjen Ozegovic (Adanaspor)

Adanaspor  Türkiye Ziraat Kupası 5.tur maçında Süper Lig lideri Aytemiz Alanyaspor’a 5-1 yenilerek kupaya veda etti. Maçın gollerini Aytemiz Alanyaspor adına Mustafa Pektemek (2), Fatih Aksoy, Umut Güneş, Adam Bareiro atarken, Adanaspor’un tek golünü ise Roni Gleison kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Aytemiz Alanyaspor maça çok hızlı başladı ve beklediği golü erken buldu. 14.dakikada gelişen ev sahibi atağında Mustafa Pekmek düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Aytemiz Alanyaspor, 17.dakikada ikinci golü buldu. Fatih Aksoy, ceza sahası dışında sağ çaprazdan vurduğu top filelerle buluşarak durumu 2-0 yaptı.

Adanaspor, bu gole 25.dakikada cevap verdi. Roni Gleison düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve durumu 2-1’e getirdi.

Bu dakikadan itibaren her iki ekibin çabası sonucu değiştirmeye yetmedi ve soyunma odasına ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya Adanaspor oyuncu değişiklikleriyle başladı.

46.dakikada Ozan Papaker’in yerine Ognjen Ozegoviç, Muhammet Ömer Çakı’nın yerine de Hıfsullah İsmail Erdoğan oyuna dahil oldu.

Aytemiz Alanyaspor’da 60.dakikada iki oyuncu değişikliği birden oldu. Francois Moubandje çıkarken oyuna Efecan girerken, bir değişiklik ise Hasan Ayaroğlu’nun yerine Juanfran oyuna girdi.

69.dakikada Aytemiz Alanyaspor üçüncü golünü buldu. Gelişen ev sahibi atağında Mustafa Pekmez’in ceza sahası dışında sağ çaprazdan çektiği şut ağlarla buluştu ve farkı 2’ye çıkardı: 3-1

Adanaspor’dan 70.dakikada Tevfik Altındağ, 71.dakikada Ognjen Ozegoviç sarı kart gördüler.

71.dakikada Aytemiz Alanyaspor’da Mustafa Pektemek’in yerine Adam Bareiro, Tayfur Bingöl’ün yerine de Alpay Çelebi oyuna dahil oldu.

73.dakikada Adanaspor’da Evren Korkmaz çıkarken yerine Melih Kaya İşdil, Umut Sözen’in yerine de İbrahim Aksu oyuna girdi.

85.dakikada Aytemiz Alanyaspor Umut Güneş’in ayağından bir gol daha kazanarak durumu 4-1 yaptı.

71.dakikada Mustafa Pektemek’in yerine oyuna giren Adam Bareiro, 90.dakikada takımını 5-1 öne geçiren golü kaydetti ve bu gol aynı zamanda maçında sonucu oldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor