Doğa Koleji’nde Talent Show zamanı

HABER: Mehmet KOL

ADANA (BÖLGE)-Eğitim alanında Adana’nın önde gelen kurumlarından biri olan Adana Doğa Koleji, dil öğrenimi konusunda önemli bir mesafe katetti.

Doğa Koleji İngilizce Bölümü öğretmenlerinden Sladjana ve Daniel’in birlikte organize ettiği Talent Show eğlenceli anlara sahne oldu. 5.sınıf öğrencileri arasında bu yıl 2.si düzenlenen Talent Show (Yetenek Yarışması) öğrencilerin İngilizce’yi sosyal etkinliklerde de doğru biçimde kullanabilmelerine yardımcı oldu.

Okulun İngilizce Öğretmenleri Sladjana ve Daniel yaptıkları açıklmada, yetenek yarışmasıyla hangi öğrencinin ne kadar yetenekli olduğunu bulmak olmadığını belirterek, asıl hedeflerinin eğlenmek, güzel anlar yaşamak, öğrencilerin farklı alanlarda da İngilizce’yi kullanabilmelerini sağlamak olduğuna dikkat çektiler.

Öğretmenler aynı aktiviteyi önümüzdeki süreçte 6. Ve 7.sınıflar için de yapmayı planladıklarını, öğrencilerin yabancı dilde şarkı söylemek, skeçler oynamak, İngilizce’yi sosyal yaşamda da kullanarak dil hakimiyetini geliştirmek olduğunu belirttiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor