KAPLAN’I HAKEM YAKTI: 1-0

STAD: Ümraniye Hekimbaşı

HAKEMLER: Burak Pakkan (**), Utku Tunavelioğlu (**), Emrah Ünal (**)

ÜMRANİYESPOR: Ahmet Eyüp Türkaslan (**), Alim Öztürk (**), Alaadin Okumuş (**), Tomislav Glumac (**), Ercan Coşkun (***), Serkan Göksu (**), Okan Derici (**) (Dk.61 Idrissa Camara ) Chukwuma Akabueze (**)  (Dk.78  Yusuf Emre Gültekin (**) (Dk.90 Mustafa Murat Uslu ?), Gökhan Süzen (*) (Dk.61Honore Gomis ), Hasan Batuhan Artarslan (**), Kevin Mayi  (**) (Dk.61 Moussa Sow *)

ADANASPOR: Burak Çapkınoğlu (**), Isaac Opoku Donkor (**), Evren Korkmaz (**), Hakan Çinemre (*), Hıfsullah İsmail Erdoğan (**), Eren Keleş (*) (Dk.89 Ömer Çiçek ?), Atalay Babacan (*) (Dk.63 Tevfik Altındağ ), Celil Yüksel (**), Uğurcan Yazgılı (?), Ismaeel Ryan (*) (Dk.76 Roni Dos Reis ), Ergin Keleş (*) (Dk.89 Ozan Papaker ?)

GOL: Dk.83 Ercan Coşkun (Ümraniyespor)

SARI KARTLAR: Chukwuma Akabuze, Okan Derici, Alim Öztürk, Kevim Mayi (Ümraniyespor) Eren Keleş, Evren Korkmaz, Hakan Çinemre (Adanaspor)

KIRMIZI KART: Dk.63 Uğurcan Yazgılı, Dk.90+6 Hakan Hacıbektaşoğlu (teknik sorumlu) (Adanaspor)

Adanaspor, pandemiden sonra çıktığı ligde Altay karşısında 4-1 mağlup ayrıldıktan sonra dün de Ümraniyespor karşısında 1-0 mağlup olarak düşüşünü sürdürdü. Turuncu-Beyazlı ekip, 63.dakikada Uğurcan Yazgılı’nın kırmızı kart görmesinden sonra 10 kişi kaldı.

Adanaspor, deplasman takımı gibi beraberliğe yönelik bir futbol sergiledi 60.dakikaya kadar. Bu dakikadan sonra ortaya hakem Burak Pakkan çıktı. Hakemin Uğurcan’a gösterdiği kırmızı kart hatalıydı, hakem daha sonra Adanaspor aleyhine tartışmalı kararlar verdi.

Adanapor aldığı bu mağlubiyetle 12 puanda ve 16.sırada kaldı. Turuncu-Beyazlı ekip, Çarşamba günü kendi evinde 9.haftada ertelenen Menemen Belediyespor, hafta sonu Pazar günü de yine kendi sahasında Bandırmaspor ile karşılaşacak.

63.dakikada rakibine çok sert giren Uğurcan Yazgılı direk kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

83.dakikada ev sahibi ekip Ümraniyespor golü buldu. Bu dakikada kullanılan korner atışında ceza sahasına yapılan ortaya Adanaspor defansı seyrederken, Ercan Coşkun düzgün bir vuruşla topu kaleci Burak’ın üzerinden ağlarla buluşturdu: 1-0

90+6.dakikada Adanaspor teknik sorumlusu Hakan Hacıbektaşoğlu ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor