ŞİMŞEK, TUZLA’YI AĞIRLIYOR

Adana Demirspor, bugün saat 18.00’de 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Tuzlaspor’u ağırlayacak. Maçı Ramazan Keleş yönetirken, yardımcılıklarını ise Serdar Diyadin ile Murat Şener yapacak. Maç TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. 

Adana Demirspor, bugün kendi sahasında karşılaşacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Mavi-Lacivertlilerde, tekink direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların hırslı olduğu gözlendi. Cüneyt hoca antrenmanda oyuncularını sık sık uyardı. Sakatlıklarını atlatan Tarık Çamdal ve Emircan Altıntaş da antrenmande yer aldı. Adana Demirspor’da takımın başında çıktığı ilk maçta Trabzonspor’u Ziraat Türkiye Kupası’nda eleyip göreviene başarılı sonuçla başlayan Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, ligde de Mavi-Lacivertli takımı zirveye taşıma hesapları yaptıklarını söyledi.  Ligdeki son 4 maçta 4 puan toplayabilen Mavi-Lacivertliler, averajla ikinci durumda bulunan Tuzlaspor ile oynayacağı maçı kazanarak kötü gidişatına son vermek istiyor.

Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, ligin en iyi kadrosuna sahip olduklarını vurgulayarak, “Artık önümüze bakacağız, neler yapabiliriz onlara odaklanacağız. Dikiz aynasına bakmayacağız. Adana Demirspor’u nasıl zirveye taşırız onun hesaplarını yapıyoruz, o doğrultuda çalışıyoruz. Geçmiş, geçmişte kaldı, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonra beyaz bir sayfa açıp önümüze bakacağız. Trabzonspor maçıyla iyi birbaşlangıç yaptık. Tuzlaspor maçını da kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Çok çalışacağzı ve kazanacağız, ne zaman Süper Lig’i garantileyeceğiz ondan sonra sevineceğiz ve rahatlayacağız. Maç maç gideceğiz, Tuzlaspor’u yenip yolumuza devam edeceğiz” dedi.  (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor