Çintimar, ‘Salgın sporu da olumsuz etkiledi’

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Adana’da gerçekleştirilen TURKCELL U18 Bölgesel Kros Ligi finalleri öncesinde bölge koordinatörleriyle yemekli toplantı yaptı.

Başkan Çintimar, İnci Oteli’nde yemek verdiği koordinatörlere yeni sezonda daha çok çalışmalarını, milli takımlara yeni yetenekler kazandırmalarını isteyerek, “Salgın kurallarını göz ardı etmeden ekip çalışmasıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Bölge koordinatörlerinin atletizme önemli katkılarının bulunduğunu ifade eden Başkan Çintimar, yemekte şunları söyledi:

“Salgın her alanda olduğu gibi sporu da olumsuz etkiledi. Sporcu, hakem, antrenör ve diğer görevlilerin sağlığını her zaman ön planda tutuyoruz. Faaliyet programında yer alan etkinliklerde pandemi kurallarını asla göz ardı etmiyoruz.  Adana’da hava koşulları diğer illere oranla daha uygun olduğu için TURKCELL U18 finallerini burada yapmayı uygun bulduk. Ayrıca, aynı zamanda kardeşim olan Adana Gençlk ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar eski milli atlet olduğu gibi organizasyon konusunda uluslararası deneyime sahip birisi.  Önümüzde ki yıllarda sizlerin de katkılarıyla daha çok etkinlik yapmayı hedeflemekteyiz. Değişik yaş grubunda milli takımlara daha çok sporcu kazandıracağınıza inanıyorum. Bu arada sponsorumuz olan TURKCELL kurumu yöneticilerine teşekkür ederim. Dileğimiz, diğer büyük firmaların da spora destek olmalarıdır.”

Çintimar, bölge koordinatörlerinin de dilek ve önerilerini dinledi. Toplantının verimli geçtiğini de sözlerine ekledi.

Toplantıya, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, Mersin İl Temsilcisi Halil Oğuz ve diğer bölgelerin koordinatörleri katıldı. (BÖLGE ÖZEL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor