Menemenspor, Adanaspor maçında kural hatası yaptı

TFF 1.Lig’in 9.hafta erteleme maçında Adanaspor ile Menemenspor karşı karşıya geldi. Menemenspor mücadeleyi 3-2 kazandı ancak 76.dakikadan sonra sahada 3 dakika sahada 6 yabancı ile oynadığı için 3-0 hükmen mağlup sayılacak. Yaptıkları teknik hatadan dolayı çok üzgün olduklarını dile getiren Menemenspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu, “Futbolcu kardeşlerimizden özür diliyorum, 6’ncı yabancıyı oyuna sokarak hata yaptık” dedi.

Adanaspor Teknik Sorumlusu Semih Özü ise mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü beliretrek, “Sahada ilk yarı istediklerimizi yapamadık. İkinci yarı rakip daha enerjikti. 2-1 maç olmuşkenh çok çabuk 3’üncü golü yedik. Ders alacağımız bir maçı. 6 yabancı ile oynanması idari bir konu. Ben sahanın içine bakıyorum. Belki 3 puanı alacağız böyle ama biz oynayarak, sahanın içerisinde kazanmak isterdik. Yapacak bir şey yok. Oyunun kuralları var. Biz nasıl dikkat ediyorsak onların da dikkat etmesi gerek” diye konuştu. Bu arada Adanaspor hafta sonu karşılaşacağı Royal Hastanesi Bandırmaspor maçının hazırlıklarına Osman Yereşen Tesisleri’nde start verdi.

TALİMAT NE DİYOR?

Kulüpler, 2020-2021 sezonunda en fazla 8 yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşme yapabilecek. Tüm hakkını kullanan kulüpler için bu futbolculardan en az 1’i 1 Ocak 1996 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olması şartı aranacak. Sözleşme imzalanan 8 yabancı futbolcudan sadece 6’sı 18 kişilik müsabaka listesine alınabilecek. Bu futbolculardan sadece 5’i müsabakaya devam eden kadroda sahada aynı anda yer alabilecek. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor