KAPLAN UZATMALARDA YIKILDI: 1-2

STAD: 5 Ocak Fatih Terim

HAKEMLER: Cihan Aydın (**), Cem Özbay (**), Mehmet Emin Tuğral (**)

ADANASPOR: Goran Karacic (*), Isaac Opoku Donkor (*), Furkan Şeker (*), Hakan Çinemre (*), Canberk Dilaver, (*) Atalay Babacan (**) (Dk.83 Berkan Fırat ?), Celil Yüksel (*), Serhat Tunç (*) (Dk.88 Cenk Alptekin  ?), Ömer Çiçek (*) (Dk.71 Adolphe Belem ?), Ergin Keleş  (*) (Dk.83 Ozan Papaker ?), Ismaeel Ryan (*)

BANDIRMASPOR: Gökhan Değirmenci (**), Abdurrahim Dursun (**), Onur Akbay (**) (Dk.90+6 ,Mehmet Yiğit) Orhan Ovacıklı (**), Mickael Frank Pote (**), Gökay Güney (**), İshak Çakmak (***), Guy Lucien Michel Landel (**), Doğan Can Davas (***), Selçuk Alibaz (**) (Dk.78 Yonathan Alexander Del Va ) , Lacina Emeghara Traore (*) (Dk.46 Rahmi Anıl Başaran *)

GOLLER: Dk.7 Atalay Babacan (Adanaspor), Dk.22 Doğan Can Davas, Dk.90+6 penaltıdan İshak Çakmak (Bandırmaspor)

SARI  KARTLAR: Isaac Opoku Donkor, Celil Yüksel, Furkan, Canberk Dilaver (Adanaspor), Mickael Frank Pote (Bandırmaspor),

Adanaspor’da kötü gidiş Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında da devam etti. Maça çok iyi başlayan Turuncu-Beyazlılar 7.dakikada Atalay Babacan ile öne geçmesine rağmen, Bandırmaspor bu gole 22.dakikada Doğan Can Davas ve uzatma dakikalarında penaltıdan Ishak Çakmak ile bulduğu gollerle durumu 2-1 yaparak Adana’dan galibiyetle ayrıldı. Adanaspor bu mağlubiyetle puanla tanışamama maç sayısı 5’e çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Adanaspor maça çok iyi ve arzulu başladı. Bunun sonucunda da 7.dakikada Atalay Babacan’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Bandırmaspor bu gole 22.dakikada Furkan’ın hatasını iyi değerlendiren Doğan Can Davas topu ağlarla buluşturdu ve durumu 1-1 yaptı.

Bu dakikadan sonra her iki ekibin mücadelesi sonucu değiştirmeye yetmedi ve maçta karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya da Adanapor istekli başladı.

63.dakikada Bandırmaspor’dan Pote rakibine yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü.

67.dakikada Adanaspor kontraatağında topla buluşan Ömer Çiçek, topu auta göndererek takımını bir golden etti.

69.dakikada Bandırmaspor, Selçuk ile kullandığı korner atışında Doğan Can Davas’ın kaydettiği gol hakem tarafından iptal edildi.

71.dakikada Adanaspor’da Ömer Çiçek çıktı, yerine Adolphe Belem oyuna dahil oldu.

78.dakikada Bandırmaspor oyuncu değişikliği yaptı. Selçuk Alibaz oyundan çıkarken, Yonathan Alexander Del Va oyuna girdi.

80.dakikada Bandırmaspor, Del Va ve Doğan Can Davas ile mutlak golden yararlanamadılar.

Adanaspor 83.dakikada iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Atalay Babacan’ın yerine Berkan Fırat, Ergin Keleş’in yerine de Ozan Papaker oyuna dahil oldu.

90.dakikada Bandırmaspor Pote’nin kaydettiği gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Bu pozisyondan sonra hakem maçın sonuna 6 dakika uzatma verdi.

90+6.dakikada Bandırmaspor penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını Ishak Çakmak kullandı ve topu ağlara göndererek durumu 2-1 yaptı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor