KAPLAN, SÜRPRİZ PEŞİNDE

Adanaspor, Yılport Samsunspor maçı hazırlıklarına bugünde devam edecek. Turuncu-Beyazlılar, yarın saat 19.00’da Samsun 19 Mayıs Stadı’nda Samsunspor ile zorlu bir mücadeleye çıkıyor. Adanaspor, Samsunspor önünde sürpriz yapmak isteyecek. Maçı Bülent Birincioğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Seyfettin Ünal ve Baran Eraslan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise –Furkan Aksuoğlu. Her iki takım açısından da büyük önem arzeden müsabaka TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Turuncu-Beyazlılar’ın son 6 haftada sadece Menemenspor’un kural hatası sonucu hükmen mağlup sayıldığı maç hariç 5 maçını da kaybetti. Antrenmanlarda, Adanasporlu futbolcuların oldukça stresli ve üzgün oldukları gözlendi. Futbolcular, “Üzerimizdeki baskıyı bir türlü kıramıyoruz, bir galibiyet alırsak gerisinin geleceğine inanıyoruz. Ama maça çıktığımız zaman üzerimizdeki baskıyı o kadar fazla hissediyoruz ki, buda maça yansıyor. Boluspor maçında çok iyi oynamamıza rağmen defansta yaptığımız hatalar sonucu kaybettik” dediler.

Adanaspor Teknik Sorumlusu Semih Özü ise, “Boluspor karşısında iyi oynamamıza rağmen mağlup olmaktan yine kurtulamadık. İlk yarıda hatalı gol yedik, iknici yarı golü çabuk bulduk, daha sonra ise bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Bu da gösteriyorki bulduğunuz pozisyonları gole çevireceksiniz, yoksa sahadan galip gelemezsiniz. Futbolun adaleti Boluspor karşısında karşımıza çıktı, biz yakaladığımız pozisyonları atamadık, rakibimiz ise yakaladığı pozisyonları gole çevirdi. Bu da gösteriyor ki atamayana atarlar” diye konuştu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor