İsmail Aissati imzayı attı

Adana Demirspor son olarak Denizlispor’da forma giyen ve karşılıklı olarak anlaşılarak sözleşmesi fesh edilen 32 yaşındaki İsmail Aissati ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Kariyerinde PSV, Ajak ve Twente gibi önemli takımlar ola Aissati, ülkemizde ise Antalyaspor, Alanyaspor, Balıkesirspor takımlarında forma giymişti. 10 numara ve sağ açık pozisyonlarında forma giyen Aissati, önceki yıllarda Mehmet Akyüz ile birlikte oynamışlardı. 32 yaşındaki Faslıorta saha iki sezon önce 1.Lig’de Denizlispor’la şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Öte yandan Levent Ümit Erol’un özel haberine göre; Fenerbahçe, Demirspor’un başarılı stoperi Joher Rassoul’u gündemine aldı. Tecrübeli savunmacının alternatif olarak sorulan ve nabız yoklanan bir oyuncu olduğu gelen haberler arasında. Deneyimli stoperin Mavi-Lacivertli kulüp ile olan sözleşmesi 2022 yılının Haziran ayında sona eriyor. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 15-2 milyon Euro teklif gelmesi durumunda Rassoul’ü satabileceklerini belirtti. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor