ŞİMŞEK’TE 4 İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Adana Demirspor’da Lanzafame, Anıl Karaer, Samed Ali Kaya ve Kosecki ile yolların ayrıldığı açıklandı. Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamada 3 oyuncu ile daha yolların ayrılacağını söyledi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kosecki, Lanzafame, Anıl Karaer ve Samed Ali Kaya ile yollarımız ayrılıyor, kendilerine teşekkür eder, yollarının açık olmasını diliyorum. Yollarımızı ayıracağımız 3 futbolcumuz daha olacak, kendileri ile konuştuktan sonra duyuracağız. 2-3 nokta transferimiz olacak” ifadelerini kullandı. Sezon başında transfer edilen Lanzafame 3’ü kupa olmak üzere 12 maçta 322 dakika forma giydi ve 1 gol kaydetti. Samed Ali Kaya 3 kez forma giyerken, Anıl Karaer 8 maçta görev aldı. 3 sezondur Adana Demirspor kadrosunda bulunan Kosecki ise 49 maçta Mavi-Lacivertli formayı giyerken 1 kez gol sevinci yaşadı ve 6 asist yaptı.

Diğer taraftan Başkan Murat Sancak başarı için 9 madde sıraladı: 1-Kentelenmek, 2-Takıma sahip çıkmak, 3-Bir galibiyetten sonra şampiyonluk naraları atmamak, 4-Bir mağlubiyetten sonra kesin hükmü vermemek, 5-Sosyal medya üzerinden futbolcuları kötülememek, 6-Aynı gemide olduğumuzu unutmamak, 7-Şükretmek, 8-İnanmak, 9-Sabır etmek.

KAAN KANAK YUVAYA DÖNDÜ

Öte yandan Mavi-Lacivertli ekip, B.B.Erzurumspor forması giyen esik oyuncusu Kaan Kanak’ı kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz son olarak B.B.Erzurumspor forması giyen ve geçtiğimiz sezon takımımızda görev yapan 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Kaan Kanak ile 2.5 yıllık anlaşma sağlamıştır” ifadelerine yer verildi. Sezonun ilk devresinde B.B.Erzurumspor’da 14 maçta forma giyen 30 yaşındaki oyuncu 2018-19 sezonunun ikinci yarısında Adana Demirspor’da kiralık olarak forma giymişti. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor