Vali Elban, ‘Tüm kurumlarla işbirliğii içerisinde çalışacağız’

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Süleyman Elban, Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer’i makamlarında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İLK ZİYARET KAYMAKAMLIĞA

Vali Süleyman Elban, Çukurova Kaymakamlığını ziyaret ederek Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya’dan ilçenin genel durumu ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  

Ziyaret sırasında Vali Elban, Kaymakam Kaya ve Kaymakamlık personeli tarafından karşılandı. Daha sonra Kaymakam Kaya’nın makamına geçen Vali Elban; burada Kaymakam Kaya ile bir süre sohbet etti. Çukurova Kaymakamlığı bünyesinde çalışan tüm personele çalışmalarında başarılar dilediğini belirten Vali Elban, “Sürekli gelişen yüzüyle Çukurova ilçemiz, Adana’mızın önemli ilçelerinden biri. İlçemizin değerine değer katacak yeni çalışmalar gerçekleştirme gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Çukurova ilçesinde koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan çalışmaları da değerlendiren Vali Elban, salgın tehdidinden kurtulabilmenin ancak hep birlikte uyulacak kurallarla mümkün olduğunu, bu yüzden tüm vatandaşların alınan tedbirlere eksiksiz uyması gerektiğini hatırlattı.  

Vali Elban’ın Çukurova Kaymakamlığı ziyareti, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

BELEDİYEYE ZİYARET

Adana Valisi Süleyman Elban, Çukurova Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Çukurova Belediyesini ziyaret etti.  Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Elban, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’den Belediye tarafından verilen hizmetler ve yürütülen projelerle ilgili bilgiler aldı. 

Ziyareti sırasında kısa bir değerlendirme yapan Vali Elban; belediye hizmetlerinin kalitesinin, vatandaşların yaşam standartlarına doğrudan etki ettiğini belirterek vatandaşların hizmet beklentilerinin karşılanması hususunda tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı ve Belediyenin tüm personeline Başkan Çetin nezdinde başarılar dilediğini sözlerine ekledi.   Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise Vali Elban’ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirtti.

SON DURAK JANDARMA BÖLGE KOMUTANLIĞI

Vali Süleyman Elban, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer’i makamında ziyaret etti.

Ziyareti sırasında Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer ile askeri personel tarafından karşılanan Vali Elban, şeref defterini imzalamasının ardından Komutan Koyuer’in makamına geçti.

Adana genelinde ve bölgede asayiş ve güvenliği sağlamak amacıyla Jandarma Bölge Komutanlığınca gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Komutan Koyuer’den detaylı bilgi alan Vali Elban, Komutan Koyuer’in nezdinde kentin ve bölgenin asayişini, huzurunu ve güvenliğini tesis etmek amacıyla görevini fedakarca yerine getiren tüm jandarma personeline gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür etti.

Vali Elban, kamu düzenini korumak amacıyla tüm güvenlik güçlerinin çalışmalarını aynı vazife bilinciyle sürdüreceklerine inancının tam olduğunu belirtip tüm jandarma personeline görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret, değerlendirmelerde bulunulmasının ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor