DERBİ YENİ STADDA OYNANACAK

İnşaatına 2014 yılında başlanan Adana’nın yeni stadının 14 Şubat’ta oynanacak Adana derbisi ile açılabileceği belirtildi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamada, “14 Şubat’taki Adana derbisini yeni stadyumda oynayacağız” ifadelerini kullandı. Yeni stadın koltuk sayıları da şöyle: 31.721 standart ve VIP koltuk kapasitesi, 172 adet engelli ve 172 kişi refakatçi, 1.478 loca, Toplam seyirci kapasitesi 33.543. Ayrıca 95 protokol ve 120 kişilik masalı basın tribünü mevcut bulunuyor.

Öte yandan Adana Demirpor ve Adanaspor, ikinci yarı hazırlıklarına yaptıkları hazırlıklarıyla başladılar. Mavi-Lacivertliler, Bursaspor maçı hazırlıklarını önceki gün önce kendi tesislerinde yaptığı antrenmanın ikinci bölümü akşam bölümünde ise yağış nedeniyle kondisyon salonunda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Turuncu-Beyazlılar ise, deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını önce salonda yaptıkları çalışmanın ardından düz koşu yaparak tamamladılar. Her iki ekibin çalışmalarına bugün de devam edecekleri belirtildi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor